Simona Halep e bolnavă: ”Am patru hernii. E cumplit!”.

Simona Halep e bolnavă: ”Am patru hernii. E cumplit!”.

Simona Halep e bolnavă. A ajuns una dintre cele mai importante jucătoare de tenis din circuitul mondial, dar ascensiunea profesională a necesitat multe sacrificii.

A doua clasată în circuitul WTA a anunțat că, de-a lungul carierei, s-a confruntat cu multe momente în care durerile au fost aproape imposibil de suportat. De asemenea, Simona Halep a dezvăluit că a început să se confrunte cu probleme la spate încă de la 17 ani.Alte ArticoleRezultate Liga Campionilor: Real riscă eliminareaCosmin Contra, atac de panică: „Am crezut că fac infarct”Mircea Rednic este noul antrenor la Viitorul lui Hagi

Simona Halep e bolnavă, dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care se confruntă: ”Cel mai greu moment din cariera mea a fost când a trebuit să abandonez un meci din cauza durerilor. Se întâmplă să intri pe teren cu dureri, pe o scară de la 1 la 10, de 2, iar după câteva minute să ajungi la 8. Nu poți să mai controlezi nimic, e cumplit și frustrant.

Simona Halep a dezvăluit simptomele pe care le-a avut în timpul infecţiei cu Covid. „Febră, dureri de cap şi dureri musculare”

E un sport solicitant tenisul, rotațiile pe care noi le avem în tenis sunt foarte riscante pentru coloană. La 17 ani, am avut prima problemă la spate. Mi-au spus că sunt cea mai tânără pacientă cu hernie de disc. Am în jur de patru hernii, nu sunt ușor de gestionat. Permanent avem o durere, e greu”, a spus Halep la ProTV.

Simona Halep, care a încheiat sezonul 2020, în care a cucerit trei trofee, Dubai, Praga și Roma, pe locul doi WTA, iar acum pregătește startul următorului an competițional.

Cel mai probabil, sportiva din România va începe sezonul în Australia, cu un turneu premergător Grand Slam-ului de la Melbourne.

Preparatorul fizic Marian Lupu, fost la FCSB, în echipa Simonei Halep

Preparatorul fizic Marian Lupu, fost la FCSB, a fost cooptat în echipa Simonei Halep, a anunţat, jucătoarea de pe locul 2 mondial, printr-un scurt film de la antrenamente postat pe contul ei pe Instagram.

FCSB a anunţat, la 1 august 2019, pe site-ul oficial, că a pus capăt colaborării cu preparatorul fizic Marian Lupu, care pregătise echipa în ultimii doi ani şi jumătate. El a fost deseori criticat de patronul Gigi Becali pentru forma fizică a jucătorilor.

În echipa Simonei Halep, Lupul îl înlocuieşte pe Teo Cercel, la care a renunţat la începutul anului acesta.

Sursa: RomaniaTV

loading...