Acuzații de fraudă la o loterie, după ce s-au extras numerele: 5, 6, 7, 8, 9 și 10

Acuzații de fraudă la o loterie, după ce s-au extras numerele: 5, 6, 7, 8, 9 și 10

Acuzații de fraudă la o loterie. O secvență neobișnuită de numere extrase de loteria națională din Africa de Sud a lăsat jucătorii uimiți și a stârnit acuzații de fraudă după ce 20 de persoane au fost nevoite să împartă jackpotul, scrie The Guardian, citat de stirileprotv.ro.

Alți 79 au câștigat câte 400 de euro după ce au ghicit secvența de 5 numere, lipsindu-le în schimb PowerBall-ul.Alte ArticoleComisia Europeană avertizează: Ridicarea restricţiilor de …Câine şi pisică, infectaţi cu Covid-19Ministrul sănătăţii din Marea Britanie, dispus să se vaccineze …

„Felicitări pentru cei 20 de câștigători ai extragerii PowerBall din această seară”, a scris pe Twitter loteria marți târziu. „Aceste numere pot fi neașteptate, dar vedem că mulți jucători optează pentru a juca aceste secvențe”, a spus loteria.

Citeşte şi: Povestea avionului prezidenţial scos ca premiu la loterie, în Mexic. Cea mai necovenţională extragere şi-a desemnat câştigătorii

Acuzații de fraudă la o loterie

Mulți sud-africani nedumeriți au folosit miercuri rețelele sociale pentru a pretinde că rezultatele au fost trucate.

„Loteria arată că este o înșelătorie/ 20 de persoane s-au înțeles asupra acestui lucru și au împărțit acel jackpot în mod egal/ Absolut nicăieri, nici în iad, nu poate să existe o asemenea coincidență”, sunt câteva dintre mesajele postate pe Twitter.

Comisia Națională a Loteriilor din Africa de Sud (NLC), care reglementează și acest joc, a declarat că această combinație de șase numere consecutive a fost fără precedent și s-a angajat să analizeze tragerea la sorți.

Sursa: RomaniaTV

loading...