Iubita unui fotbalist de la FCSB a fost desemnată Miss Universe România

Iubita unui fotbalist de la FCSB a fost desemnată Miss Universe România

Iubita unui fotbalist de la FCSB, Bianca Tirsin, este deținătoarea titlui Miss Arad 2015. Arădeanca a câștigat trofeul acordat celei mai frumoase românce chiar de Ziua Națională a României, pe 1 decembrie. Anunțul a fost făcut de aceasta pe pagina de Facebook.

Citește și: Sexy-iubita lui Adrian Petre, dezvăluiri intime din IZOLARE. „L-am pregătit pentru reluarea Ligii 1” GALERIE FOTOAlte ArticoleTragedie la Târgul de Crăciun. O fetiţă de 8 ani a murit …Horoscop 3 decembrie 2020. Probleme minore pot apăreaA nins în cinci zile cât în două luni. Viaţa printre nămeţi, …

Aceasta a câștigat de-a lungul timpului, a obținut și alte titluri la mai multe concursuri de frumusețe, printre care Miss Catwalk 2015, Miss Fainoșag 2015, Miss Internațional România 2018, respectiv locul 3 la Miss Supranational 2017 (Polonia) și locul 4 la Miss International 2018 (Japonia)

„Veștile bune vin în zile cu adevărat importante! Este Ziua Națională a României și este ziua în care am fost desemnată oficial Miss Universe România 2020! Sunt emoționată, sunt fericită și sunt onorată să reprezint România, să-mi reprezint țara și să vorbesc despre frumusețea poporului român la a 69-a ediție Miss Universe, a cărei mare finală va avea loc anul viitor.

Am luptat pentru acest titlu? Dacă a lupta înseamnă abnegație, rigurozitate, seriozitate, muncă, dăruire până la a uita de tine, atunci da, înseamnă că am luptat, deși mie îmi place să spun și să văd totul ca pe călătorie. Una extraordinar de frumoasă, care a început în urmă cu cinci ani și va continua, iată, pe mult râvnita scenă de la Miss Universe, anul viitor.

Sunt Bianca Tirsin, am 21 de ani, sunt din Arad, sunt studentă la Facultatea de Management, am cochetat șase ani cu lumea modelling-ului, sunt un voluntar implicat, am câștigat doi ani consecutiv două titluri internaționale din Top 5 la cele mai mari concursuri de frumusețe din lume, iar acum îmi doresc să scriu istorie pentru țara mea pentru a treia oară!

Vă invit să îmi fiți alături în călătoria Miss Universe, însă nu înainte de mulțumi familiei, echipei, organizației și tuturor celor care mi-ați transmis gânduri și rânduri la care nici nu speram” , este mesajul acesteia.

Sursa: RomaniaTV

loading...