Marcel Ciolacu acuză Guvernul de „coafarea” datelor despre COVID. „O să depăşim mortalitatea de peste 1.000 de români într-o săptămână”

Marcel Ciolacu acuză Guvernul de „coafarea” datelor despre COVID. „O să depăşim mortalitatea de peste 1.000 de români într-o săptămână”

Marcel Ciolacu l-a mai acuzat pe preşedintele Klaus Iohannis că „s-a transformat într-un politruc şi într-un purtător de vorbe al PNL”, motiv pentru care a decis ca PSD să nu mai facă sondaje privind intenţia de vot la alegerile parlamentare.

„Noi nu mai facem sondaje. Nu cred în ele. (…) Ieşirile lui Iohannis ne arată întotdeuna că cât de rău stă PNL-ul pentru că altfel nu le văd utilitatea lor. Nu pot să cred că totuşi preşedintele unui stat iese de dragul de a ieşi sau de a fi jucător politic, ţinând cont de prerogativele Constituţionale care îi interzic acest lucru.Alte ArticoleGabriela Firea a răbufnit după poza cu Iohannis la Arcul de …Ce averi au candidaţii care vor să ajungă în Parlamentul …Rareş Bogdan vrea la guvernare împreună cu PMP şi USR. Robert …

Faptul că s-a transformat într-un politruc şi într-un purtător de vorbe al PNL şi al Guverului său îmi arată că lucrurile nu stau aşa de bine în tabăra adversă”, a precizat preşedintele PSD, la Adevărul Live.

Citeşte şi: Rareş Bogdan vrea la guvernare împreună cu PMP şi USR. Robert Turcescu: „Nu vrem cu USR-iştii. Să nu credeţi că este vreo bucurie”

Marcel Ciolacu acuză Guvernul de „coafarea” datelor despre COVID. „Nişte decizii aberante”

Ciolacu a mai afirmat că românii sunt cei care „dacă îşi vor viaţa înapoi” prin votul la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

„Toate deciziile luate de actualul Guvern nu au nicio legătură cu deciziile pe care le iau cei din Europa. Mă refer la închiderea pieţelor, închiderea şcolilor. Nişte decizii aberante.

Se încearcă o coafare. Să apărem la Cotroceni cu nişte grafice, cum sunt plafoanele, cum nu evoluează pandemia, dar de fapt nu testăm. Sunt şi cifrele secundare ca şi la sondajele de opinie.

Avem dublu de decese, dublu de îmbolnăviri. La 1 noiembrie avem vreo 10.500 oameni îmbolnăviţi. Acum sunt vreo 13.500. Erau vreo 900 la ATI, acum sunt vreo 1250. Erau 100 de decese. Acum sunt 200. O să depăşim mortalitatea de peste 1.000 de români într-o săptămână”, a mai precizat Ciolacu.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu a plantat copaci în Buzău de Ziua Naţională. „Am plantat acești stejari în onoarea eroilor noștri căzuți pentru patrie”

Sursa: RomaniaTV

loading...