Sibiul a îmbrăcat haine de sărbătoare. S-au aprins luminiţele în centrul oraşului

Sibiul a îmbrăcat haine de sărbătoare. S-au aprins luminiţele în centrul oraşului

Sibiul a îmbrăcat haine de sărbătoare. Bradul din Piața Mare, dar și cupola de lumini s-au aprins miercuri,2 decembrie, potrivit postării de pe pagina de facebook a Primăriei Sibiu.

Sibiul a îmbrăcat haine de sărbătoare. Podul Minciunilor, iluminat de sărbătoriAlte ArticoleCristi Borcea: „Dinamo e în moarte clinică de 3-4 ani. …Euro-U21 din 2023, găzduit de România şi GeorgiaBiletul de cota 2 – obiectivul zilnic al pariorilor

În Piața Mică este luminat bradul și Podul Minciunilor.

„Luminile de sărbători s-au aprins în centrul orașului. Anul acesta s-au aprins mai mult ca semn de speranță: să fim cu toții sănătoși și să ne vedem la anul cu bine, așa cum ne-am obișnuit: cu forfota sărbătorilor minunate în Sibiu, cu Târgul de Crăciun plin cu bunătăți și bucuria momentelor petrecute împreună”, este mesajul transmis de Primăria Sibiu. 

Craiova şi Râmnicu Vâlcea, singurele oraşe unde se organizează târgul de Crăciun

Târg de Crăciun 2020. Craiova şi Râmnicu Vâlcea sunt singurele oraşe în care se mai organizează târguri de Crăciun. Acestea se vor desfăşura în condiţii speciale din cauza pandemiei. Masca va fi obligatorie, iar numărul comercianţilor va fi redus.

În fiecare an marile oraşe se întreceau în organizarea celor mai frumoase târguri de Crăciun, însă, anul acesta pandemia a schimbat planurile autorităţilor. Doar două oraşe mai organizează în 2020 târgul de Crăciun. Este vorba despre Craiova şi Râmnicu Vâlcea.

Citeşte şi Nicuşor Dan, veste tristă pentru bucureşteni în prima zi în calitate de primar: Nu o să avem târg de Crăciun

Târgurile de Crăciun se vor desfîşura în condiţii speciale din cauza pandeiei.  Masca va fi obligatorie şi în aer liber, concertele anulate, iar numărul comercianţilor redus.

Declaraţiile oficialilor pe tema organizării târgurilor de Crăciun sunt contradictorii.

”Depinde de ce înţeleg prin târgul de Crăciun, depinde de cum îl organizează, depinde de cum respectă sau nu respectă regulile sanitare. Deci sunt câteva repere destul de relative. Esenţa este să se respecte legea şi să nu fie un pericol pentru sănătatea publică”, spune Marcel Vela.

Klaus Iohannis spune că organizarea târgurilor de Crăciun în această perioadă este imposibilă şi inoportună.

„După părerea mea, organizarea unui târg de Crăciun în plină pandemie, când avem totuşi încă aproape 10.000 de cazuri noi în fiecare zi, mi se pare imposibilă şi inoportună. Aceste târguri de Crăciun, în acest an, cu siguranţă nu se pot organiza”, a declarat Klaus Iohannis într-o conferință de presă la Palatul Cotroceni.

Sursa: RomaniaTV

loading...