Victor Ciutacu, vizitat din nou de poliţie: „O risipă total inutilă şi contraproductivă de resursă umană şi materială”

Victor Ciutacu, vizitat din nou de poliţie: „O risipă total inutilă şi contraproductivă de resursă umană şi materială”

Victor Ciutacu a scris despre vizita echipajului de poliţie şi pe Facebook, precizând că, de data aceasta, agentul a fost unul „civilizat şi de bun-simţ”, dar a catalogat demersul ca o risipă de resursă umană şi materială.

„O nouă zi, o nouă verificare a Poliției la domiciliu. Se poate și civilizat și cu bun-simț, depinde de om. Iar eu nu-s porc să nu recunosc. Altfel, nimeni și nimic nu-mi schimbă părerea că e o risipă total inutilă și contraproductivă de resursă umană și materială…”, scrie Ciutacu pe Facebook.Alte ArticoleAugustin Viziru, câștigător Ferma 2020, anunț înainte de …Zodiile cu noroc incredibil în 2021CASTIGATOR FERMA 2020. Surpriză uriaşă, s-a aflat Fermierul …

În discuţia cu fostul premier Victor Ponta, Ciutacu a recunoscut că are seriose dubii în ce priveşte desfăşurarea alegerilor din 6 decembrie conform prevederilor constituţionale, în contextul în care atât el, cât şi alţi peste 100.000 de români sunt izolaţi la domiciliu sau carantinaţi, iar urnele mobile nu se vor putea deplasa la atâtea domicilii.

Victor Ciutacu şi Victor Ponta, schimb de posturi

Victor Ponta a glumit cu realizatorul România TV, asigurându-l că îi va trimite urna mobilă, pentru că pentru Pro România orice vot contează, în lupta pentru un scor care să îi permită intrarea în viitorul guvern.

Fostul premier a avansat şi ideea ca, dacă Victor Ciutacu nu va putea susţine emisiunile de săptămâna viitoare, să îi ia locul, doar dacă nu va fi numit prim-ministru de către Klaus Iohannis, în urma scrutinului de duminică.

„Sunt 125.000 mii de oameni in izolare sau chiar mai mult, cum o sa mearga la toti cu urna mobila, nu au cum fizic.  In lipsa unei hotarari judecatoresti, nicio persoana nu poate fi impiedicata sa mearga la vot. Deci vor fi sute de mii de reprezentanti ai sectiilor de vot care vor merge cu urna mobila?”, a declarat şi Victor Ponta.

Citeşte şi: Victor Ponta: „Dacă PNL şi USR vor rămâne la putere, ne va fi mai rău decât în 2010”

Sursa: RomaniaTV