Bolnavii de COVID de la Matei Balş îngheaţă de frig în spital

Bolnavii de COVID de la Matei Balş îngheaţă de frig în spital

Bolnavii de coronavirus internaţi la Matei Balş îngheaţă de frig. Acestora li s-au dat pilote pentru a se înveli şi li s-a spus că situaţia va dura timp de 2-3 zile.

„La spitalul Matei Bals s-a oprit caldura,sunt bolnavi grav bolnavi conectați la oxigen,bolnavi ce nu au voie să stea în frig.

Sa ii ajute cineva !!!Alte ArticoleSingurul supravieţuitor după incendiul de la ATI Piatra Neamţ …Încă un medic a decedat după ce s-a infectat cu coronavirusLudovic Orban se va vaccina anti-COVID. „Dacă oamenii …

Li s-a dat pilote dar ei sunt semiconstienti nu realizeaza cand se dezvelesc! Li s-a spus că va dura 2-3 zile,nu se poate sa ii lăsați în frig”, scrie cineva pe Facebook.

Şi Mara Bănică a semnalat situaţia revoltătoare de la Matei Balş

„Imaginea de mai jos este o captura din conversatia mea video pe whatsapp cu Daniel Onoriu si mama lui, internata la Matei Bals, cel mai mare spital Covid din tara. Bolnavii NU AU CALDURA in spital. Si nici medicilor-eroi nu le e prea cald!

Sunt oameni cu plamanii afectati grav, oameni care nu pot respira, care nu au voie sa stea in frig! Li s a comunicat faptul ca Radetul va rezolva problema in 2-3 zile. Mi se pare strigator la cer. Doamna din imagini, mama lui Daniel Onoriu, este internata la etajul 1, salonul 46. Pentru acuratetea informatiei. Nu ne lasati parintii sa moara!!!!!”, este mesajul transmis de Mara Bănică pe reţelele de socializare.

Sursa: RomaniaTV

loading...