Chefi la Cuţite 2020. Când este marea finală. Schimbare importantă

Chefi la Cuţite 2020. Când este marea finală. Schimbare importantă

Chefi la Cuţite 2020. Începând de săptămâna viitoare emisiunea prezentată de Gina Pistol va fi difuzată doar de două ori pe săptămână şi nu de trei, aşa cum a fost până acum, potrivit Pagina de Media.

Ultimele battle-uri vor avea loc pe 7 şi 8 decembrie, semifinala pe 14 decembrie, iar marea finală va avea loc pe 15 decembrie.Alte ArticoleAndreea Berecleanu se întoarce în televiziune. Ce a ales după …Horoscop Urania 5-11 decembrie 2020. Contextul astral favorizează …Vindecată de coronavirus la 99 de ani. Povestea bătrânei care …

Chefi la Cuţite 2020. Cine sunt concurenţii pe care se bazează chefii

Concurenţii rămaşi în echipa lui Chef Sorin Bontea sunt: Maria Sandru, Ionut Belei, Silviu Costan (Foca) si Adrian Luca. Chef Florin Dumitrescu se bazează pe Claudia Radu, Roxana Blenche si Andrei Hincu (Kani)., iar echipa lui Catalin Scarlatescu este formata in acest moment din Catalin Rizea, Paul Maxim, Cristian Boca si Robert Vasiliu (Ragnar).

Citeşte şi Chefi la cuțite 1 decembrie 2020 LIVE A1. Eliminare bulversantă, toată lumea a rămas cu gura căscată

Cine va prezenta alături de Gina Pistol noul sezon Chefi la cuţite

În următorul sezon, Gina Pistol nu va mai fi singură. Ea îl va avea alături pe Speak, care o va ajuta să modereze show-ul culinar.

„Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător‘, a spus Speak.

Pe lângă rolul de coprezentator, Speak devine și personajul care satisface toate curiozitățile celor de acasă.

„Pregătesc un proiect online, o serie de episoade în care să îi aduc pe telespectatori sau pe curioși cu mine în culise. Vreau să le arăt ce se întâmplă pe platoul de filmare, ce fac chefii în pauze, cum se desfășoară producția, ce provocări le-am mai pregătit celor trei, să povestim mai mult cu personaje speciale care au decis să vină la emisiune etc.,  pentru că o zi de filmare e plină de tot felul de întâmplări‘, a mai declarat Speak.

 

Sursa: RomaniaTV

loading...