Demisie a unei senatoare Pro România şi acuze la adresa lui Ponta: „Am crezut în liderii acestei formaţiuni, dar am fost folosită”

Demisie a unei senatoare Pro România şi acuze la adresa lui Ponta: „Am crezut în liderii acestei formaţiuni, dar am fost folosită”

Demisie din Pro România, cu două zile înainte de alegerile parlamentare de duminică, la care partidul lui Victor Ponta este creditat cu mari şanse să intre în Parlament, ba chiar să atingă un scor aproape de 10%.

Senatoarea Emilia Arcan a anunţat, într-o postare pe pagina de Facebook, că demisionează din PRO România, dar va continua să facă o politică social-democrată, informează Stiripesurse.ro.Alte ArticoleRezultate alegeri parlamentare 2020 Dâmboviţa. Cine ne va reprezenta …Rezultate alegeri parlamentare 2020 Covasna. Cine candidează …Rezultate alegeri parlamentare 2020 Constanţa. Cine candidează …

„Ţin să precizez că nu mai candidez pentru un nou mandat în Parlamentul României nu pentru că nu mi-am dorit şi nu am muncit, ci, ca să răspund cu diplomaţia are mă caracterizează, pentru că nu s-a ‘potrivit’. Am crezut în proiectul PRO România, am crezut în liderii acestei formaţiuni, m-am implicat cu toate forţele pentru a obţine rezultate satisfăcătoare la alegerile locale şi, fără lipsă de modestie, procentul luat de formaţiune mi se datorează în cea mai mare parte. Dar, din păcate, după toate sacrificiile mele am ajuns la concluzia că am fost folosită, s-a uzat de experienţa mea şi sunt extrem de dezamăgită pentru că mi s-a întâmplat asta!”, a declarat Emilia Arcan.

Demisie a unei senatoare Pro România, care îl acuză pe Ponta că a folosit-o

„Ce vreau să precizez este că retragerea mea din acest proiect nu înseamnă că voi părăsi viaţa publică şi politică! Voi continua să fac politica social democrată, aşa cum am făcut-o timp de 20 ani, să lupt pentru dreptate, corectitudine, apărarea drepturilor românilor, pentru respectarea legilor şi pentru revenirea noastră, a tuturor, la o normalitate care a dispărut de peste tot”, a mai menţionat Arcan.

Senatoarea Emilia Arcan a demisionat din PSD în august 2020 nemulţumită că organizaţia îl susţine pentru funcţia de primar al municipiului Piatra-Neamţ pe Răzvan Cuc, care nu este nemţean.

Emilia Arcan s-a înscris în PRO România şi a candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, obţinând 5,96% din voturi.

Citeşte şi: Sorin Grindeanu dinamitează Guvernul PNL. „Un guvern de minciuni. Aşa a vrut grijă de oameni, tratându-i cu nesimţire, indiferenţă şi furându-le din buzunare”

 

Sursa: RomaniaTV

loading...