„Dr. Lana” va fi cercetată sub control judiciar. Cum a reuşit falsul medic Svetlana Serghei să mutileze zeci de femei

„Dr. Lana” va fi cercetată sub control judiciar. Cum a reuşit falsul medic Svetlana Serghei să mutileze zeci de femei

Svetlana Serghei, cunoscută drept „Dr. Lana”, a efectuat zeci de intervenții chirurgicale minim invazive în domeniul estetic în România, deşi nu avea pregătirea necesară şi nici drept de practică în ţara noastră.

Potrivit anchetatorilor, Svetlana Serghei s-a dat drept medic şi a închiriat spații pentru a-şi deschide cabinete medicale cunoscute sub numele de „Russian Lips_by Dr.Lana” în care își primea pacienții pentru diferite intervenții estetice.Alte ArticoleVasile Lavric, „mâncătorul de femei” de la Rădăuți, …STENOGRAME incredibile din cazul permiselor false de la Suceava: …Adrian Ionel, fostul şef UNIFARM, plasat sub control judiciar …

Citeşte şi: Încă un medic estetician FALS descoperit în România

Pe pagina sa de Facebook apar filmări din timpul intervențiilor estetice sau fotografii „înainte şi după” intervenţii la care erau supuse „pacientele” sale. Falsul medic făcea măriri de buze, rinoplastii și lifting facial. De asemenea, falsul medic făcea şi proceduri stomatologice, tot fără nicio pregătire în domeniu.

Femeile care au apelat pentru înfrumuseţare la serviciile Svetlanei Serghei au creat o pagină pe Facebook, intitulată sugestiv „Mi-a distrus faţa «Dr.» Lana”. De asemenea, multe dintre ele au depus şi plângere la Poliţie. Astfel, poliţiştii din Bucureşti au deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și exercitare a unei profesii fără drept.

Una dintre femeile care au apelat la „Dr. Lana” a povestit pentru Adevărul, sub protecţia anonimatului, ce urmări a avut o astfel de intervenţie.

„Pe 29 februarie am fost la ea pentru o intervenţie cu fire de tip COG resorbabile. Urmare a intervenţiei a fost o infecţie de toată «frumuseţea», voi ataşa şi poze. Discutând cu ea am luat, la recomandarea ei, un antibiotic, iar după 3 cutii încă nu trecea deloc. Norocul meu – ca sa spun aşa, dacă asta e noroc – este că pur şi simplu firul a migrat şi mi-a ieşit efectiv singur prin piele … Durerile şi suferinţa nu are rost să vi le descriu. Ea a pretins că este medic până în ultimul moment şi încerca să dea vina pe mine pentru cele întâmplate, apoi am descoperit grupul de pe Facebook şi am văzut că şi alte fete au trecut prin asta şi mi-am dat seama că nu am nicio vină. Mai am interventii, ştiu ce trebuie şi ce nu trebuie făcut în astfel de cazuri”, a declarat femeia.

Sursa: RomaniaTV

loading...