Firea acuză guvernul Orban: „Am ajuns într-o catastrofă din cauza lor. Primul lucru pe care îl va face guvernul PSD este testarea extinsă”

Firea acuză guvernul Orban: „Am ajuns într-o catastrofă din cauza lor. Primul lucru pe care îl va face guvernul PSD este testarea extinsă”

Firea acuză actualul Guvernul  şi spune că premierul Ludovic Orban şi PNL ”au adus economia în pragul colapsului” şi îi prezintă prima măsură pe care ar lua-o PSD, în cazul în care ar fosrma următorul executiv.

„Si bucurestenii din Sectorul 6 al Capitalei, cu care am vorbit azi, sunt nemultumiti ca actualul guvern a inchis scolile, bisericile, pietele, industria HoreCa, pentru a-si ascunde incompetenta. Iar presedintele tarii, in loc sa fie echidistant, si al tuturor romanilor, face campanie desantata pentru incompetentii de la PNL, taind panglici pentru obiective nerealizate si promitand electoral, in decembrie, un vaccin care nici nu exista la noi in tara si nici nu este produs.Alte ArticoleRecord de traseism politic în România: un politician a trecut …Alegeri parlamentare 2020. S-a deschis prima secţie de vot din …Ciolacu povesteşte vizita lui Cîţu la sediul PSD: „Mi-a …

Am ajuns într-o catastrofă sanitară din cauza lor : Orban, Tataru, sefii DSP-urilor. Testarea extinsă este primul lucru pe care îl va face guvernul PSD.

Firea promite că PSD poate opri pandemia

Avem oameni pregătiți care știu ce au de făcut din prima zi de guvernare pentru a opri pandemia.

Orban si PNL au adus economia în pragul colapsului, oamenii își pierd locurile de muncă sau se tem de acest lucru, investițiile sunt la cel mai scăzut nivel.

Echipa social-democrata știe cel mai bine să gestioneze economia! Suntem singurii care am prezentat un Program coerent de guvernare.

Sprijinirea firmelor care produc în România, susținerea fermierilor români, asigurarea locurilor de muncă și a veniturilor sunt soluțiile pentru redobândirea încrederii în economia națională.

Duminica avem sansa sa trimitem in somaj guvernul incompetent si corupt al PNL-ului si sa instalam un guvern cu oameni profesionisti si cu grija pentru toti romanii, format in jurul PSD.

#DreaptaAduceAusteritate

#PSDSigurantaUnuiTraiMaiBun”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Citeşte şi: Ciolacu povesteşte vizita lui Cîţu la sediul PSD: „Mi-a spus portarul. Am zis: Domne, e ora 10, domnul Cîţu nu-i la minister? E luni”

Sursa: RomaniaTV

loading...