Pistolul folosit de Sean Connery în primul „James Bond” a fost vândut pentru suma record de 256.000 de dolari. „Americanii din CIA nu jură decât pe el”

Pistolul folosit de Sean Connery în primul „James Bond” a fost vândut pentru suma record de 256.000 de dolari. „Americanii din CIA nu jură decât pe el”

Cumpărătorul pistolului lui James Bond este un fan american care doreşte să rămână anonim. Sean Connery, care a murit în octombrie la vârsta de 90 de ani, a folosit micul pistol în „Dr. No” din 1962.

În acest lungmetraj, agentul secret britanic primeşte ordinul de a-şi schimba vechiul Beretta cu un Walther. „Americanii din CIA nu jură decât pe el”, primeşte asigurări Bond.Alte ArticoleHoroscop TAROT 4 decembrie 2020. Cu cât ești mai mărinimos, …Horoscop 4 decembrie 2020. Contextul astral îți scoate la suprafață …CASTIGATOR FERMA 2020. Surpriză uriaşă, s-a aflat Fermierul …

Pistolul Walther, în diferitele sale versiuni, a rămas arma preferată a lui „007” circa 25 de filme mai târziu.

Arma vândută joi, neutralizată, este unul dintre cele două accesorii folosite de Sean Connery în primul film din seria „James Bond”. El a aparţinut armurierului filmului până când a fost scos la licitaţie în 2006, după cum scrie Variety.

Celebrul Walther a fost unul dintre cele 500 de obiecte simbolice ale cinematografiei hollywoodiene scoase la vânzare de Julien’s Auctions în cadrul unei vânzări speciale joi. Pe catalog a figurat şi casca de pilot de luptă purtată de Tom Cruise în „Top Gun”, care s-a vândut pentru 108.000 de dolari.

Lansarea următorului „James Bond”, ultimul cu Daniel Craig în rolul lui „007”, a fost amânată din cauza pandemiei de COVID-19, fiind în prezent programată pentru aprilie 2021.

Adesea privit de către fanii „James Bond” – şi de unii dintre succesorii săi în rol – drept cel mai bun „007” de pe ecran, Sean Connery a interpretat personajul de şase ori, fără a lua în calcul rolul din filmul ”neoficial” „Never Say Never Again”.

Sursa: RomaniaTV

loading...