VOTAM! CINE ALEGE? de prof.univ.dr. Nicolae Radu

VOTAM! CINE ALEGE? de prof.univ.dr. Nicolae Radu

Daca la 1 Decembrie 2020, de Ziua Nationala a Romaniei, romanii au fost interzisi in strada, de ce la „alegeri de alesi”…nu se mentine restrictia INTERZIS??

Covid 19 voteaza cu noi?! Incotro Romania?

Astazi, pe Social Media, romanii erau invitati la VOT, in timp ce se anunta, ca intr-un joc sinistru cu viata, ca avem 12000 de morti Covid !!

Masuri doar pe hartie?

Avem corturi cu pacienti inghetati, decidentii uitand ca vine iarna, exista containere cu dragii nostri parinti congelati, avem rugaciuni catre Dumnezeu dorite online si cu usile bine inchise, avem durere si nemarginita rusine!! Aceasta este Romania normala? Unde este mintea romanilor?!

In mod nedrept, Eroii sunt uitati, veteranii sunt impinsi la pas intins, catre Cer ! Parintii sunt ingropati fara sa isi odihneasca sufletul in Sfanta Biserica, istoria este impinsa spre uitare! Gandesc si ma cutremur! Sa fie adevarat ca Romania a fost furata? Sa fie adevarat ca pana si credinta in Bunul Dumnezeu se vrea spulberata?

Traim in Tara orbilor si surzilor??!

Sa fie adevarat ca Eroii se sting in saracie si in uitare, dupa lagare in Siberia, dupa inchisori in regimuri staliniste, in timp ce stelele cad pe umeri unora incovoiati de importanta, in semn de pretuire pentru romanii tinuti dupa usa, in casa?!

Loialitatea costa!

Domnisoare UNILEVER, pasionate de detergenti si recompensate, dupa cateva luni, cu Ordine Nationale pentru daruire, Decrete prezidentiale, fapte croite, adevaruri ascunse?

Detaliile fac diferenta! Cine vede? Cine aude? Cine mai poate sa inteleaga?!

Bunul prieten, Fanica, un autentic observator al realitatii, indeamna la meditatii! Ce mai inseamna oamenii de buna credinta in aceasta Tara?

Alegem in timp ce sunt alesi?!

Vreau sa cred ca nu avea dreptate temutul STALIN cand aprecia ca „nu cine voteaza conteaza ! Conteaza cine numara voturile!”

Invit la reflectii!

Nu imi doresc polemici, dar imi doresc sa stiu ca nu am uitat cine suntem! Imi doresc sa stiu ca nu ne vindem sufletl impimsi de speranta, naivitate si prostie, pentru interese care nu se vor stinge niciodata!

Remember!

Respect regretatului si distinsului Academician Florian Constantiniu, iubitor de Neam si Tara! Gresea domnia sa cand scria ca „o turma de oi naste un guvern de lupi?”

Distinsul Petrea Tutea nu trebuie uitat! Aproximez! „Am facut puscarie in inchisorile comuniste pentru un popor de idioti!”. Dur, foarte dur, dar anii de inchisoare nu pot fi uitati!

Distinsul Academician Dinu C. Giurescu ne lipseste! La fel de mult ne lipsesc si distinsii etnograf Ion Chelcea si prof.univ.dr. Ioan Godea, iubitori de adevar si de Tara!

Ce ne mai asteapta?

Romanii sunt fara locuri de munca! Disponibilizarile continua, desi avem deja 1.500.000 romani fara locuri de munca, nesiguranta zilei de maine imbolnaveste sufletul si mintea! Cine este MOS NICOLAE ? Nu cumva „Bietii destepti” raman la butoane?!

Viitorul suna bine!

Sa fie drumul catre iad pavat cu bune intentii?

VOTAM!
Pentru cine votam?
Trebuie sa Votam pentru Romania!

Zile cu bine, dragi prieteni! Multumesc, Liviu Besleaga. Te iubesc, Georgica.

loading...