Cum arată acum Macaulay Culkin, la 30 de ani de la apariția primului film „Singur Acasă”

Cum arată acum Macaulay Culkin, la 30 de ani de la apariția primului film „Singur Acasă”

Macaulay Culkin, actorul care a jucat rolul principal în Singur Acasă, avea doar 10 ani atunci când a jucat în primul film. Timpul a trecut și actorul arată de nerecunoscut acum, la cei 40 de ani ai săi.

După ce a jucat în Singur Acasă și Singur Acasă 2: Pierdut în New York, a devenit unul dintre cei mai de succes actori tineri. A ajuns să se situeze pe locul doi în două topuri realizate de VH1 (100 cei mai tari copii-artiști) și E! (50 cei mai tari copii-artiști).Alte ArticoleMoş Nicolae 2020. Tradiţia pe care e bine să o respecţi în …FELICITARI DE SFANTUL NICOLAE. Nu uita de cei dragi! Mesaje frumoase …SFÂNTUL NICOLAE 2020. Încep Sărbătorile de iarnă 2020

Rolul din Singur Acasă i-a adus numeroase premii și nominalizări. A jucat mai apoi și în alte filme, dar și seriale de televiziune, însă nu a mai reușit să atingă același succes ca în filmele de Crăciun.

Deși carisma și talentul actoricesc îi promiteau o carieră de succes în cinematografie, Macaulay Culkin nu a dorit să stea prea mult în lumina reflectoarelor.

Actorul se bucură acum de intimitate pe plan personal și duce o viață liniștită, alături de iubita lui și animalele lor de casă, un cățel și două pisici. Așa a fost fotografiat în luna octombrie, alături de prietena lui, Brenda Song, și animalele de companie pe care le-au scos la plimbare pe străzile din Los Angeles.

Macaulay e un mare iubitor de animale și își fotografiază câinele și pisicile cu fiecare ocazie pentru a le pune pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Macaulay ‘Instagram’ Culkin (@culkamania)

Acum aproximativ șapte ani, Macaulay Culkin a avut și probleme cu drogurile și probleme de sănătate. A ajuns la dezintoxicare și, în cele din urmă, a reușit să scape de dependență.

 

 

Sursa: RomaniaTV

loading...