Ferma 2020. Augustin Viziru, prima declaraţie după ce a fost declarat fermierul anului: De când te aştept

Ferma 2020. Augustin Viziru, prima declaraţie după ce a fost declarat fermierul anului: De când te aştept

Ferma 2020. La un pas de a-i lua locul a fost Elena Chiriac, iar pe locul trei s-a clasat Andrei Stoica. Deși nu a fost prezent încă de la începutul competiţiei, Augustin Viziru a reușit să ia marele premiu al ediţiei ”Ferma. Orășeni vs. Săteni”. Vedeta a dedicat reuşita fiicei sale și le-a mulțumit tuturor celor care au crezut în el.

Ferma 2020. Augustin Viziru, noul câştigător al competiţiei „Ferma. Orăşeni. Vs Săteni”. Anunţul făcut de actorAlte ArticoleTablou cu Cristi Borcea în postură de nobil. Cât costă lucrarea …Robbie Williams șochează! De la concerte pe tot globul, la …Când şi-a pierdut Andreea Mantea virginitatea: „Prima …

Augustin a lăudat-o totodată pe Elena Chiriac pentru reuşita pe care a reuşit să o stabiliească şi a susţinut că va împărți banii câștigați (50.000 de euro) cu ea, în mod egal.

”În sezonul acesta singura persoană care nu m-a trădat și a fost alături de mine a fost Elena. (…) Noi amândoi am câștigat trofeul acesta. Când am ajuns în finală, amândoi am fost câștigători. Banii îi împărțim”, a spus Viziru într-un inerviu, la Pro TV.

„A știut că am nevoie de el și a apărut. Trofeul este pentru fetița mea. Tot ce mai contează în viața asta pentru mine este fetița mea, familia mea.

Nu l-am visat niciodată pe tata până acum. Zilele trecute, după orele de muncă, am ieșit afară să mă odihnesc. Am închis ochii și l-am văzut pe tata. Am știut că e alături de mine”, a declarat Augustin Viziru după ce a câștigat premiul.

Cum a reacţionat marele câştigător când a văzut premiul: De când te aştept!

Augustin Viziru a reușit să obțină titlul de Fermierul Anului 2020, dar și marele premiu de 50.000 de euro.

„De când te aștept!”, a fost mesajul lăsat deactor pe rețelele de socializare în dreptul unei imagini în care ține trofeul Fermierul Anului în mâini.

Pe locul doi s-a clasat Elena Chiriac: ”Am avut foarte multe provocări. Au fost lecții. A fost cea mai frumoasă experiență din viața mea. M-am acceptat pe mine. Sunt alt om”, a spus concurenta care s-a bucurat sincer pentru victoria aliatului ei.

Citeşte şi: Ferma 2021. Ce se întâmplă cu noul sezon 

 

 

Sursa: RomaniaTV