Nou record de infectări cu coronavirus în Statele Unite. Peste 220.000 de persoane au fost depistate cu COVID-19 într-o singură zi

Nou record de infectări cu coronavirus în Statele Unite. Peste 220.000 de persoane au fost depistate cu COVID-19 într-o singură zi

Nou record de infectări cu noul coronavirus în SUA. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 225.201 de noi cazuri de COVID-19, arată datele Universităţii Johns Hopkins.

Coronavirus în SUA. Peste 2.500 de oameni au murit din cauza COVID-19Alte ArticolePrimul sens giratoriu de sub Oceanul Atlantic va fi inaugurat …Coreea de Nord: cine va încalca măsurile de protecție împotriva …ALERTĂ la Ierusalim: tentativă de incendiere a Bisericii Tuturor …

În acelaşi interval, au fost înregistrate mai mult de 2.500 de decese provocate de Covid-19, arată bilanţul anunţat de autorităţile americane, notează News.ro.

Citeşte şi: Ziua şi recordul în SUA. Aproape 3.000 de morţi de coronavirus şi peste 200.000 de noi infecţii, în ultimele 24 de ore

SUA se confruntă cu o răspândire spectaculoasă a epidemiei de COVID-19 de mai multe săptămâni. În ultima lună, pragul de 200.000 de noi contaminări în 24 de ore a fost depăşit de trei ori, cu un vârf la peste 210.000 între miercuri şi joi.

Citeşte şi: SUA declanşează Operaţiunea Warp Speed. Toţi americani care vor dori vor fi vaccinaţi anti-Covid până în luna iunie

Autorităţile sanitare din Statele Unite se aşteaptă la o explozie de cazuri de COVID-19, după ce numeroşi americani au călătorit cu ocazia Thanksgiving (Ziua Recunoştinţei) în pofida recomandărilor apelurilor de a rămâne acasă.

Citeşte şi: Fauci avertizează că restricţiile din SUA vor fi necesare şi de Crăciun. „Ne aflăm într-o perioadă dificilă”

De două săptămâni, Statele Unite depăşesc în mod constant pragul de 2.000 de morţi zilnic, ca în primăvară, în punctul maxim al primului val de epidemie.

Coronavirus în SUA. Câţi americani s-au îmbolnăvit de COVID-19

Numărul de persoane spitalizate din cauza Covid-19 nu încetează să crească, în special în patru dintre cele mai populate state (California, Florida, New York şi Texas), potrivit Covid Tracking Project.

Cea mai afectată ţară în cifre absolute, Statele Unite au recenzat în total de la debutul pandemiei mai mult de 14,3 milioane de cazuri şi 278.000 de morţi.

Sursa: RomaniaTV

loading...