Bilanţ coronavirus 24 decembrie. Scade numărul infectaţilor cu COVID-19 în Ajun de Crăciun

Bilanţ coronavirus 24 decembrie. Scade numărul infectaţilor cu COVID-19 în Ajun de Crăciun

Bilanţ coronavirus 24 decembrie. Grupul pentru Comunicare Strategică a anunţat noile date privind răspîndirea COVID-19 în România.

 Alte ArticolePriorităţile lui Sorin Cîmpeanu la Ministerul Educaţiei: …Vacanţa şcolară de Crăciun. Câte zile libere au elevii şi …Când se redeschid şcolile. Anunţul ministrului Educaţiei

Citeşte şi: Klaus Iohannis îi îndeamnă pe români să se vaccineze: „Vaccinurile sunt sigure, eficiente, autorizate la cele mai înalte standarde europene”

Bilanţ coronavirus 24 decembrie

 

Bilanţ coronavirus 24 decembrie. Klaus Iohannis: „Nu vom introduce restricţii noi de Sărbătorile de iarnă. Conformaţi-va, dacă nu doriţi să ajungeţi în spital!”

Klaus Iohannis a avut joi dimineaţă o şedinţă de lucru privind gestionarea epidemiei de COVID-19, la care au participat Prim-ministrul României, Florin Cîţu, Viceprim-ministrul Dan Barna, ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, şi Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a anunţat Administraţia prezidenţială.

„Am avut o ședință cu noul premier și mai mulți miniștri. Am discutat despre pandemie, cum va fi de Crăciun și campania de vaccinare.

Pandemia, din păcate, este cu noi, chiar dacă în ultimele zile avem relativ mai puține persoane infectate, nu putem spune că lucrurile stau bine. Avem foarte multe persoane la ATI, prea multe persoane decedate zilnic.

Cum va fi de Crăciun: nu vom introduce restricții noi de sărbători, însă restricțiile care sunt acum în vigoare rămân toate în vigoare.

Aceste restricții sunt obligatorii, nu este ceva opțional. Vă rog să vă conformați dacă nu doriți să ajungeți de sărbători la spital”, a declarat Klaus Iohannis.

Sursa: RomaniaTV

loading...