Anca Țurcașiu, de nerecunoscut după divorț. Cum a reușit actrița să treacă peste acel moment al vieții ei. Dezvăluiri incredibile!

Anca Țurcașiu, de nerecunoscut după divorț. Cum a reușit actrița să treacă peste acel moment al vieții ei. Dezvăluiri incredibile!

Anca Țurcașiu a decis să-și ia adio de la Cristian Georgescu după 22 de ani de căsătorie. Actrița a făcut anunțul în urmă cu câteva luni. Deși era de așteptat să aibă o perioadă foarte grea, Anca Țurcașiu a reușit să vadă jumătatea plină a paharului și să meargă mai departe cu zâmbetul pe buze.

Actrița a povestit, în cadrul unui interviu, cum i-a schimbat viața pandemia de coronavirus, respectiv divorțul.Alte ArticoleMiliardar celebru, găsit mort în vacanţă. Abia se vindecase …Ce mai face „femeia cu porumbeii” din „Singur …Profeţia cutremurătoare făcută de Nostradamus pentru noul …

„Pentru toată lumea a fost schimbare foarte puternică. Mi-a spus cineva: Te-ai gândit vreodată că ți-a dat Dumnezeu o așa vacanță pe care să nici nu poți să o duci? În toată alergătura în care am trăit în ultimii ani.. trebuia să mă cloneez ca să pot face față tuturor obligațiilor. Iată că am primit un timp pentru mine în care să mă analizez și să mă gândesc ce înseamnă trecerea mea pe Pământ. Depășirea unui obstacol te face mai puternic. Am primit multe lecții de viață la care nici n-am avut timp să mă gândesc până acum.

Asta cu timpul pentru lectură cred că l-a avut toată lumea. Am avut și întâlniri cu oameni speciali. Toată goana asta de sărbători pentru a avea cât mai mult. De ce să nu investim în noi?

Nu pot să spun că m-am schimbat, dar am avut timp pentru mine și am învățat multe lucruri”, a spus Anca Țurcașiu la Vorbește Lumea.

Lecția pe care ai învățat-o Anca Țurcașiu

„Răbdare și nădejde. cumva încrederea în mine. Poate că înainte nu mă valorizam, poate că nu eram atentă suficient la mine. Mereu am fost atentă la cei din jurul meu. Am învățat să spun nu atunci când nu vreau să fac ceva. E un lucru important pe care mi l-am însușit”.

Smiley şi Gina Pistol, poză de senzaţie de Crăciun. Fanii sunt în delir! Fotografia s-a viralizat imediat

Sursa: RomaniaTV

loading...