Drama ascunsă a lui Dan Bittman. Artistul a făcut anunţul trist: ”Nu există durere mai mare”

Drama ascunsă a lui Dan Bittman. Artistul a făcut anunţul trist: ”Nu există durere mai mare”

Drama ascunsă a lui Dan Bittman. Artistul este cu ochii în lacrimi atunci când vorbește despre părinții săi! Solistul trupei ”Holograf” devine extrem de emoţionat când vorbeşte de cei dragi.

Drama ascunsă a lui Dan Bittman. Artistul a făcut anunţul trist: ”Nu există durere mai mare”Alte ArticoleSmiley şi Gina Pistol, poză de senzaţie de Crăciun. Fanii …Horoscop Urania 26 decembrie 2020 – 1 ianuarie 2021. Principalul …Dacian Cioloş a publicat un video cu Valerie interpretând „Domn, …

Dan Bittman a vorbit despre relația specială pe care a avut-o cu părinții săi, fiind de altfel singurul copil al familiei. Mama a fost medic la Radiodifuziunea Română, iar tata era inginer electronist. Părinții l-au sprijinit necondiționat și au avut încredere în parcursul său muzical.

Bittman a mărturisit că în anii copilăriei mama lui îl alinta Pușu”, mai exact, un derivat de la ”Păpușu”, așa cum îi spuneau colegii de școală. Artistul a compus chiar o piesă intitulată ”Mama”, în care şi-a pus toate sentimentele şi emoţiile și-ar fi dorit să mai fie lângă ea, însă nu a știut cât de important era, de fapt, acel moment!

”Am un cântec care se numește ”Mama” si unde spun la un moment dat că aș fi putut să fiu mai mult cu ea împreună, că ar fi putut fi mai multe dăți în care aș fi putut să fiu acolo, să răspund. Acum știu pentru că sunt părinte, atunci nu știam”, a declarat Dan Bittman în cadrul unei emisiuni TV.

Tatăl artistului s-a stins din viață în luna decembrie a anului 2011, iar mama la câteva luni distanță, în iunie 2012. Bittman susține că nu există o durere mai mare decât pierderea părinților săi. Și cum viața te lovește atunci când te aștepți mai puțin, în noaptea în care tatăl său a murit, artistul a susținut 3 spectacole.

”Mama mi-a scris începutul poveștii, eu continui. Mama mea a fost, este și va fi…mamă! Nu există durere mai mare decât pierderea părinților. Și am avut 3 spectacole în noaptea în care a murit tata”, a mai adăugat îndrăgitul artist cu ochii în lacrimi.

Citeşte şi: Dan Bittman dă cărţile pe faţă despre căsnicia lui: „Nu mai sunt împreună cu Liliana Ştefan de 4 ani. Nu îmi place să vorbesc despre această despărţire!”

Sursa: RomaniaTV

loading...