Ion Dichiseanu, în stare critică. Are metastaze la plămâni şi rinichi

Ion Dichiseanu, în stare critică. Are metastaze la plămâni şi rinichi

Ion Dichiseanu a ajuns la Spitalul Floreasca din Capitală pe 19 decembrie, în stare foarte gravă. Acesta avea o saturaţie de foarte mică.Medicii l-au preluat şi i-au făcut toate analizele.

Ion Dichiseanu, noi informaţii despre starea de sănătateAlte ArticolePacient mort la spitalul de urgență din Galați după ce a …Medicul Octavian Jurma: ”Noua tulpină cu siguranță este …Bogdan Stanoevici, transferat la Fundeni după ce s-a infectat …

Potrivit ultimelor informaţii relatate de România Tv, actorul are metastaze la plămâni şi rinichi. Dichiseanu nu este intubat, însă are nevoie de mască de oxigen.

Medicii sunt rezervaţi în privinţa actorului.

Ion Dichiseanu s-a născut pe 20 octombrie 1933, la Adjud. Este unul dintre marii actori ai României, cunoscut datorită activității sale artistice în cadrul Teatrului Nottara, precum și pentru numeroasele roluri care l-au consacrat în cinematografie, teatru de televiziune și teatru radiofonic.

A primit Premiul ACIN pentru rolul din filmul „Clipa” (1979) și a fost decorat cu Ordinul național Serviciul Credincios în grad de Cavaler (30 mai 2002), după care, în anul 2019 a fost decorat de președintele României, Klaus Iohannis cu Ordinul Serviciul Credincios în grad de ofițer.

Dichiseanu a fost ales Cetățean de Onoare al orașului Adjud, orașul său natal.

Bogdan Stanoevici, transferat la Fundeni după ce s-a infectat cu covid-19. Este în stare critică

Bogdan Stanoevici este în continuare în stare gravă. Actorul a ajuns la Spitalul Pantelimon după ce s-a infectat cu coronavirus. Starea sa de sănătate s-a agravat, deşi a reuşit să scape de virus. Plămânii actorului sunt extrem de afectați și necesită ventilare artificială.

Actorul urmează să fie transferat la Institutul Clinic Fundeni, acolo unde ar putea primi îngrijiri mai bune, relatează surse medicale, potrivit Stiridiaspora.ro.

 

Sursa: RomaniaTV

loading...