Raed Arafat, după sosirea vaccinului Covid în țară: „Asta nu înseamnă că problema s-a rezolvat, de maine vaccinam romanii”

Raed Arafat, după sosirea vaccinului Covid în țară: „Asta nu înseamnă că problema s-a rezolvat, de maine vaccinam romanii”

Peste 10.000 de doze de vaccin anti-Covid au sosit în România, în ziua de Crăciun. Transportul a fost însoțit de secretarul de stat Raed Arafat și coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, Valentin Gheorghiță.

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat că sosirea vaccinului anti-Covid în România este un moment istoric, de speranță.Raed Arafat: „Buna ziua, Craciun fericit. Asistam la un moment istoric, lumea a gasit o solutie si incepem sa o aplicam. Vedem cum UE impreuna a reusit sa nu dezamageasca cetatenii. Au intrat astfel de campioane in toate tarile membre UE.

Achizitie comuna, abordare comuna si pentru partea de vaccinare o implementare impreuna. Este o speranta, lumina de la capatul tunelului, dar asta nu inseamna ca problema s-a rezolvat. Sa nu uitam masurile care sunt obligatoirii, este doar un inceput, care va dura.

Vom lucra pe doua fronturi, cel de limitare si combatere si cel de vaccinare si prevenire, care speram ca va duce la rezolvarea acestei probleme”

Sursa: Observator

loading...