Smiley şi Gina Pistol, poză de senzaţie de Crăciun. Fanii sunt în delir! Fotografia s-a viralizat imediat

Smiley şi Gina Pistol, poză de senzaţie de Crăciun. Fanii sunt în delir! Fotografia s-a viralizat imediat

Smiley şi Gina Pistol, poză de senzaţie de Crăciun.  Smiley a făcut senzaţie și a cucerit tot Instagramul cu poza în care apar cele mai dragi ființe din viața lui.

Smiley şi Gina Pistol, poză de senzaţie de Crăciun. Fanii sunt în delir! Fotografia s-a viralizat imediatAlte ArticoleHoroscop Urania 26 decembrie 2020 – 1 ianuarie 2021. Principalul …Dacian Cioloş a publicat un video cu Valerie interpretând „Domn, …Neverland, fosta locuinţă a lui Michael Jackson, a fost vândută. …

Gina Pistol strălucesşte, însărcinată în 7 luni, iar Smiley a recunoscut că fetița care va veni pe lume îl face să se simtă complet.

„Sunt recunoscător și fericit pentru familia mea, pentru prietenii mei, pentru oamenii pe care îi iubesc și care mă iubesc, pentru muzică și pentru tot ce a adus muzica în viața mea! Dar cel mai recunoscător sunt pentru minunea care va veni pe lume anul viitor și îmi va completa viața! Iubire și pace vă doresc!”, este mesajul emoționant al lui Smiley.

Smiley este asortat cu tatăl lui, Ion Maria, fratele Filip a atras atenția cu un costum festiv, iar Gina Pistol a ales să poarte roșu, culoarea-simbol a Crăciunului. Mamaia Nuți, bunica lui Smiley din partea mamei, este fericită că îi are pe toți alături și, cu siguranță, abia așteaptă să își cunoască strănepoata.,

Relaţia Ginei Pistol cu celebrul cântăreţ Smiley prosperă din ce în ce mai mult. Chiar de ziua îndrăgitei prezentatoare TV, cântăreţul i-a pregătit mai multe surprize. Reacțiile au fost pe măsură, iubita artistului plângând de fericire.

Gina Pistol: „M-am trezit cu o muzică superbă”

„Astăzi împlinesc 40 de ani și am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea. M-am trezit cu o muzică superbă. În living era un cvartet de coarde care a cântat superba piesă „The Tango” din „Parfum de femeie”.

Eram abia trezită, abia ieșisem din baie și bineînțeles că am izbucnit în plâns”, a detaliat Gina pe Instagram.

Citeşte şi: Gina Pistol, poze noi din al doilea trimestru de sarcină. Cum arată acum iubita lui Smiley FOTO 

Sursa: RomaniaTV

loading...