Carmen de la Sălcuia nu vrea să se vaccineze. Declaraţiile incredibile făcute de cântăreaţă

Carmen de la Sălcuia nu vrea să se vaccineze. Declaraţiile incredibile făcute de cântăreaţă

Carmen de la Sălcuia nu vrea să se vaccineze. De la începutul pandemiei şi până acum, au tot apărut conspirații care mai de care mai ciudate cu privire la vaccinarea anti COVID-19, iar părerile sunt împărțite. Printre persoanele care se opun vaccinării se numără și Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălcuia nu vrea să se vaccineze. Declaraţiile incredibile făcute de cântăreaţăAlte ArticoleIon Ţiriac a dat cărţile pe faţă. Mama lui îl „articula” …Video! Imagini rare! Nuţu Cămătaru s-a lăsat de cămătărie …Ianis Hagi, imagine emoţionantă de Crăciun, alături de familie. …

De altfel, oamenii care nu sunt de acord cu vaccinarea au declarat că Bill Gates se folosește de acest vaccin pentru a implanta cipuri în corpul oamenilor și pentru a îi putea urmări pe aceștia, speculații pe care fondatorul Microsoft le-a negat.

Carmen de la Sălciua a realizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe pagina ei de Instagram. Aceasta a fost cât se poate de sinceră şi a încercat să le răspundă fanilor la diverse curiozități. Unul dintre fani  a întrebat-o pe artistă ce crede despre vaccinarea împotriva coronavirusului și dacă este de părere că vaccinul are vreo legătură cu ciparea.

Interpreta de muzică de petrecere a declarat că refuză să facă vaccinul anti-COVID, fiind convinsă că se urmărește monitorizarea populației prin intermediul acestui vaccin.

,,Are legătură cu cipul și cu toate vremurile despre care se scrie în Sf. Scriptură. Nu cred în acest vaccin și nici nu vreau să-l fac.”, a scris Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua nu este singura vedetă care se opune cu vehemență vaccinării. Recent, și Gigi Becali și-a expus părerea cu privire la controversatul vaccin.

“Mai bine zic «Taie-mi capul!». Dar vaccin nu fac! O să te oblige să îți bagi cip! Și ce înseamnă mâna dreaptă și fruntea? Înseamnă Sfânta Cruce! Și asta-l are pe drac.

Citeşte şi: Amendă colosală pentru Gigi Becali după ce a jignit un înalt ofiţer al Armatei Române: O mârţoagă, nebun şi lacom! Cât va plăti latifundiarul

 

 

Sursa: RomaniaTV

loading...