Elena Udrea a împlinit 47 de ani în a doua zi de Crăciun. Cum a petrecut fosta blondă de la Cotroceni: Am primit un cadou minunat de ziua mea!

Elena Udrea a împlinit 47 de ani în a doua zi de Crăciun. Cum a petrecut fosta blondă de la Cotroceni: Am primit un cadou minunat de ziua mea!

Elena Udrea a împlinit 47 de ani în a doua zi de Crăciun. Fostul ministru al Turismului, Adrian Alexandrov și fetița lor, Eva Maria, au hotărât să petreacă sărbătorile de iarnă la munte, într-o atmosferă de basm. Fetița, în vârstă de 2 ani, a avut parte și de prima întâlnire cu Moș Crăciun.

Elena Udrea a împlinit 47 de ani în a doua zi de Crăciun. Cum a petrecut fosta blondă de la Cotroceni: Am primit un cadou minunat de ziua mea!Alte ArticoleSenator AUR surprins dormitând în Parlament. „Eram în …Gigi Becali și legătura lui cu partidul AUR: „Îmi zicea …Klaus Iohannis sărbătoreşte Crăciunul la Sibiu

Aceasta a adăugat o serie de fotografii pe contul persoal de Facebook, unde a povestit cum a petrecut prima zi de Crăciun. Reacţiile nu au întârziat să apară, iar fanii au venit imediat cu aprecieri la pozele postate de Elena Udrea.

Citeşte şi: Elena Udrea s-a întors la ţinutele de 10.000 de euro. Cum a fost suprins pe stradă fostul ministru al Dezvoltării FOTO

„Prima întâlnire a Evei cu Moșul! A venit greu, cu sania, pentru că la munte e zăpadă. Dar chiar și așa, a adus multe daruri copiilor cuminți. Crăciun fericit, tuturor!”, a spus Elena Udrea.

A doua zi de Crăciun, când Elena Udrea a împlinit 47 de ani, fostul ministru a ținut să le mulțumească prietenilor virtuali pentru urări.

„Ce cadou minunat, de ziua mea! A început o ninsoare de poveste. Vă mulțumesc pentru urări și gândurile voastre bune, care vin să mă bucure și în acest an!”, a scris Elena Udrea, pe Facebook.

Ce cadou minunat, de ziua mea! A inceput o ninsoare de poveste…🙏

Va multumesc pentru urari si gandurile voastre bune, care vin sa ma bucure si in acest an!❤️

Publicată de Elena Udrea pe Sâmbătă, 26 decembrie 2020

Cu o zi înainte postase fotografiile de la Crăciun în care apărea și iubitul ei Adrian Alexandrov.

Citeşte şi: Ea este Anişoara, soacra Elenei Udrea. În 4 ani, femeia nu şi-a cunoscut nora, dar nici nepoţica: „Am văzut-o pe telefon”

Sursa: RomaniaTV

loading...