Ianis Hagi, imagine emoţionantă de Crăciun, alături de familie. Fotografia a devenit virală imediat. Fanii au fost impresionaţi

Ianis Hagi, imagine emoţionantă de Crăciun, alături de familie. Fotografia a devenit virală imediat. Fanii au fost impresionaţi

Ianis Hagi, imagine emoţionantă de Crăciun. Fotbalistul a revenit titular la Rangers chiar în ultima etapă de campionat împotriva lui St. Johnstone, reușind să înscrie.

Ianis Hagi, imagine emoţionantă de Crăciun, alături de familie. Fotografia a devenit virală imediat. Fanii au fost impresionaţiAlte ArticoleMESAJE DE SFÂNTUL ŞTEFAN 2020. Cele mai frumoase urări de …Sfântul Ştefan 2020. Tradiţii şi superstiţii: Este bine …Monica Gabor şi Mr. Pink, Crăciun de vis în Malibu. Poze rare …

Meciul s-a terminat cu victoria echipei antrenate de Steven Gerrard (scor 0-3), iar fanii lui Rangers au fost în extaz după prestația lui Ianis. Mai mult, chiar Gerrad s-a declarat încântat de ultimele două meciuri pe care Hagi Jr. le-a făcut.

Pentru că acesta nu putea veni în România pentru a petrece sărbătorile de iarnă, pentru că pe 26 decembrie avea meci, împotriva lui Hibernian, iar astfel au venit toate persoanele dragi lui în Scoţia.

În ziua Crăciunului, Ianis Hagi a postat o fotografie în care apare alături de părinți și sora sa. Totodată, el a avut un mesaj emoționant în descrierea imaginii.

„Crăciun fericit din partea familiei mele pentru a ta!”, a scris Ianis Hagi, pe reţelele de socializare, unde a postat şi fotografia alături de familie.

Fanii au fost extrem de încântaţi de poza şi a strâns zeci de mii de likeuri şi sute de comentarii.

Merry Christmas from my family to yours ! 🎄🎅🏼

#blessed

Publicată de Ianis Hagi pe Vineri, 25 decembrie 2020

După ce a marcat a treilea gol al sezonului, la primul meci ca titular după două luni de zile, presa de la Glasgow se întrece în laude la adresa mijlocașului.

„Ianis Hagi a avut un meci superb azi. A contribuit la deschiderea scorului și, bineînțeles, a marcat al treilea gol.

Hagi începe să arate de ce Steven Gerrard l-a cumpărat definitv”, a scris Daily Record.

„Hagi a avut o primă parte a sezonului frustrantă în mare parte, dar cu siguranță și-a arătat pretențiile că vrea să joace mai mult, fiind implicat în două dintre cele trei goluri”, a notat și BBC.

Citeşte şi: Kira Hagi, surprinsă în ipostaze tandre cu un tânăr misterios. Cine a cucerit-o pe fiica lui Gică Hagi VIDEO

Sursa: RomaniaTV

loading...