Ion Ţiriac a dat cărţile pe faţă. Mama lui îl „articula” destul de des când era mic: Mă bătea şi de trei ori pe zi!

Ion Ţiriac a dat cărţile pe faţă. Mama lui îl „articula” destul de des când era mic: Mă bătea şi de trei ori pe zi!

Ion Ţiriac a dat cărţile pe faţă.! Omul de afaceri a făcut mărturisiri unice într-un interviu şi spunea ce îi făcea mama sa în perioada copilărei. Potrivit acestuia, deși femeia care i-a dat viață era destul de mică de înălțime, era plină de viaţă și îi facea zile negre lui Ţiriac.

Ion Ţiriac a dat cărţile pe faţă. Mama lui îl „articula” destul de des când era mic: Mă bătea şi de trei ori pe zi!Alte ArticoleVideo! Imagini rare! Nuţu Cămătaru s-a lăsat de cămătărie …Ianis Hagi, imagine emoţionantă de Crăciun, alături de familie. …MESAJE DE SFÂNTUL ŞTEFAN 2020. Cele mai frumoase urări de …

Se pare că femeia îl bătea de trei ori pe zi și avea și un motiv destul de serios. Acesta spunea că mama sa îl bătea chiar dinainte să facă ceva, pentru că știa ce urmează.

„Maică-mea era foarte mică de talie 150 și nu stiu cât, o femeie extraordinar de energică. Mă bătea cam de trei ori pe zi și îmi spunea seara: te-am bătut astăzi pentru ce o să faci mâine. Eu nu știu, dar tu știi”, a dezvăluit Țiriac, în urmă cu ceva timp.

Mama lui Tiriac lucra într-o fabrică de camioane, motiv pentru care Ion s-a angajat la varsta de 14 ani pentru a face rost de bani. Se pare însă că întreaga dramă l-a motivat să facă un lucru măreț în viața sa.

Ion Țiriac a început ca jucator de tenis de masă, a trecut la hochei, fiind un sportiv respectabil, pentru ca mai apoi să ajungă la tenisul de câmp, la vârsta de 15 ani.

„Prima dată când am luat o racheta de tenis in mână a fost cu cateva zile inainte sa fac 15 ani. A fost un moment ce mi-a schimbat viata. Chiar daca eram un atlet bun, nu eram deloc talentat. Asa ca a trebuit sa muncesc precum un câine pentru tot restul vietii mele”, a povestit Tiriac.

Citeşte şi: Ion Ţiriac face o adevărată avere din turneul de la Madrid: O asemenea competiţie are în publicitate undeva la 650 de milioane de dolari! 

Sursa: RomaniaTV

loading...