Monica Gabor şi Mr. Pink, Crăciun de vis în Malibu. Poze rare cu toată familia FOTO

Monica Gabor şi Mr. Pink, Crăciun de vis în Malibu. Poze rare cu toată familia FOTO

Monica Gabor şi Mr. Pink au petrecut Crăciunul în Statele Unite ale Americii, într-o vilă de lux din Malibu, California. Poe Qui Ying Wangsuo, alias Mr. Pink, are și un băiețel dintr-o relație anterioară, extrem de atașat de româncă, iar Irinuca, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, pare că stă de-o viață acolo!

Monica Gabor şi Mr. Pink, Crăciun de vis în MalibuAlte ArticoleBrânzoi din Las Fierbinţi: „La săniuş, era să rămân …Sandra Izbașa se mărită: a fost cerută de soţie în ziua …Adelina Pestriţu: „Fie ca, în 2021, să ne dăm jos măştile …

Monica Gabor şi Mr. Pink au făcut pozele de Crăciun, iar românca le-a publicat pe Instagram, acolo de un de a lipsit luni bune. Irina Columbeanu e frumoasă, înaltă, iar pe 18 ianuarie va împlini 13 ani. Ianuarie este luna aniversărilor în vila lui Mr. Pink, pentru că și Monica Gabor va fi sărbătorită, dar ceva mai devreme, pe 8 ianuarie.

Irinel Columbeanu, dezvăluiri incredibile despre relația cu Monica Gabor: „Eu cred că m-a iubit”

Vara lui 2016, Irinel Columbeanu avea să facă pentru prima oară cunoştinţă cu noul iubit al fostei sale soţii, chinezul Mr. Pink, pe numele lui adevărat Poe Qui Ying Wangsuo. A dus-o pe fiica lui în America, acolo unde Monica Gabor era deja instalată, din 2012, şi s-a convins că vila din Malibu a lui Mr. Pink poate fi un cămin perfect pentru fetiţă.

„În legătură cu dorinţa mamei Irinei, ca fiica noastră să se mute cu ea în Statele Unite, pot spune că aceasta nu este o noutate pentru mine şi că amândoi părinţii suntem în egală măsură preocupaţi să-i asigurăm fiicei noastre un viitor cât mai promiţător. În plus, eu însumi sunt pregătit, atunci când Irina îşi va manifesta această opţiune, ca nu numai să îmi dau acordul în acest sens, ci să încerc chiar să facilitez luarea la timp util a acestei decizii majore pentru cursul vieţii ei, rămânând în continuare solidar, în exclusivitate, cu doar ceea ce va fi mai bine pentru viitorul Irinei per ansamblu şi abţinându-mă să pun în ecuaţie şi să mă gândesc şi la al meu”, spunea atunci Irinel Columbeanu.

Sursa: RomaniaTV

loading...