Tânăra care a murit în BMW-ul spulberat de tren la Arad era jucătoarea naţionalei de fotbal a României. Mesaj de condoleanţe trimis de FRF

Tânăra care a murit în BMW-ul spulberat de tren la Arad era jucătoarea naţionalei de fotbal a României. Mesaj de condoleanţe trimis de FRF

Federația Română de Fotbal a transmis un mesaj de condoleanţe, după accidentul mortal în care şi-a pierdut viaţa jucătoarea de fotbal Alice Cociuba, în vârstă de 21 de ani. Tânăra se afla la volanul autoturismului BMW care a fost lovit de tren, la Arad.

Federația Română de Fotbal și Liga 1 Feminin anunță și regretă dispariția jucătoarei Alice Cociuba, care a decedat în data de 24 decembrie, în urma unui accident rutier, petrecut în apropiere de Ineu, la o trecere de cale ferată.Alice Cociuba (21 ani) a evoluat în ultimele trei sezoane la formația arădeană Piroș Security Arad. În trecut, a mai jucat la echipele CS Ineu și CFR 1933 Timișoara. De-a lungul carierei sale, Alice a evoluat și la echipele de junioare ale României, precum și la prima reprezentativă.

Aceasta este a doua tragedie care loveşte clubul arădean în ultimele luni, după ce în luna octombrie s-a stins antrenorul Florin Bugar, care era şi selecţionerul echipei naţionale feminine de fotbal Under-19, din cauza COVID-19, la doar 48 de ani.Federația Română de Fotbal transmite sincere condoleanțe familiei și apropiaților în aceste momente îndurerate!Sfârşit tragic pentru o tânără de 21 de ani, în Ajunul Crăciunului.

Fata a murit într-un accident cumplit, după ce BMW-ul pe care îl conducea a fost lovit de tren. Nenorocirea a avut loc în Arad, la Ineu.BMW-ul condus de tânăra în vârstă de 21 de ani, din Târnova, a fost lovit de trenul Regio 160249, care se deplasa din direcția Arad-Gurahonț.

Sursa: Observator

loading...