Cătălin Scărlătescu are iubită! Ce spune îndrăgitul chef despre noua relaţie

Cătălin Scărlătescu are iubită! Ce spune îndrăgitul chef despre noua relaţie

Cătălin Scărlătescu are iubită! De când este cunoscut în spaţiul public, îndrăgitul jurat a fost surprins de câteva ori în compania mai multor femei frumoase, însă niciodată nu s-a afișat cu vreuna dintre ele și să recunoască în mod public că ar avea o relație!

Cătălin Scărlătescu are iubită! Ce spune îndrăgitul chef despre noua relaţieAlte ArticolePepe dă cărţile pe faţă. Mărturisirea surprinzătoare făcută …Stella Tennant, faimosul model britanic, a murit la vârsta de …Noi detalii despre starea de sănătate a lui Bogdan Stanoevici. …

Cătălin Scărlătescu a făcut mărturii incredibil chiar în prag de Crăciun şi a dezvăluit pentru Antena Stars că iubește și totodată e iubit!

Cheful a mărturisit că e un om normal și are dreptul și el să fie îndrăgostit, iar în acest moment are o iubită, însă relația nu e una de foarte mult timp, ci totul e la început!

”Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație.”, a spus Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.

Deși acum este iubit din nou, se pare că nu a vrut să ofere mai multe detalii despre cucerirea sa, însă relația e destul de serioasă, la fel cum sunt toate potrivit lui Cătălin Scărlătescu!

”De fiecare dată e ceva serios. Că nu duci ceva neserios în casă. Nu de foarte mult timp. La relații nu am fost bun niciodată, pentru că mă sperie. Când văd ceva care nu este în regulă, dispar imediat. Cea mai lungă relație a vieții mele a fost de 5 ani, iar pe final mi-a zis că tu când erai înăuntru, erai de mult plecat. Si-a dat fata seama că eu dacă am prins o chestie care nu îți place fug. Eu sunt un veșnic îndrăgostit. Nu îmi trece niciodată.”, a mai spus Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.

Citeşte şi: Cătălin Scărlătescu şi-a făcut operaţie estetică. Cum a ajuns cunoscutul chef pe masa de operaţie chiar înainte de sărbători

 

 

Sursa: RomaniaTV

loading...