Mărturie surprinzătoare făcută de primul cadru medical vaccinat la Suceava: Nu am dezvoltat anticorpi nici după al doilea episod de boală!

Mărturie surprinzătoare făcută de primul cadru medical vaccinat la Suceava: Nu am dezvoltat anticorpi nici după al doilea episod de boală!

Mărturie surprinzătoare făcută de primul cadru medical vaccinat la Suceava. Monica Terteliu este primul cadru medical din judeţul Suceava care s-a vaccinat împotriva virusului ucigaș, duminică, 27 decembrie, când a debutat campania de imunizare în țara noastră.

Mărturie surprinzătoare făcută de primul cadru medical vaccinat la SuceavaAlte ArticoleAproape jumătate din dozele de vaccin anti-COVID-19 venite în …Încă un vaccin anti-COVID-19 ar putea ieşi pe piaţă la începul …Octavian Jurma dă cea mai proastă veste românilor. Explozie …

După ce i s-a administrat antidotul, femeia a povestit că abia aștepta acest moment. Deciyia de a-și face vaccinul a venit în special din cauya faptului că a făcu de două orin coronavirus și nu a deyvoltat anticorpi nici după al doilea episod.

„Sunt prima din judeţul Suceava vaccinată, este o onoare, o speranţă că lucrurile revin la normal. M-am vaccinat fără a sta pe gânduri pentru că de 10 luni tratăm pacienţi, unii cu succes, pe alţii i-am pierdut.

În această perioadă am sperat că va apărea vaccinul ca să ne putem întoarce la ceea ce făceam înainte. Să tratăm toată patologia de boli infecţioase, nu numai COVID. Aştept momentul când vom putea interna în spital şi pacienţii cronici de boli infecţioase, aştept momentul când vor putea veni şi pacienţii pediatrici cu alte patologii decât COVID, aştept să îmi strâng bunica în braţe fără a purta mască pe faţă.

Aştept să ajung acasă mult mai devreme decât am făcut-o până acum. Aştept ca totul să se termine cu bine, pentru că vaccinul este un prim pas spre speranţă”, a declarat medicul, potrivit Adevărul.ro.

Printre cei care s-au vaccinat în cursul zilei de duminică, la Suceava, s-a numărat şi directorul medical al Spitalului Suceava, medicul Marius Grămadă.

„Tot astăzi, cu ajutorul lui Dumnezeu, avem acest vaccin numit speranţă. Speranţa că va fi mai puţină suferinţă, boală, că vom putea redeschide uşile spitalelor pentru toţi pacienţii. Să aruncăm piatra fricii, să trecem cu încredere pragul. Mulţumesc tuturor celor care au depus efort să avem vaccin”, a spus acesta.

Citește și: Aproape jumătate din dozele de vaccin anti-COVID-19 venite în România vor rămâne în depozite 

 

Sursa: RomaniaTV

loading...