Noi detalii despre starea de sănătate a lui Bogdan Stanoevici. „Plămânii îi sunt afectați aproape integral!”

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Bogdan Stanoevici. „Plămânii îi sunt afectați aproape integral!”

Actorul Bogdan Stanoevici a fost transferat de câteva zile la Institutul Inimii din Bucureşti. Plămânii actorului sunt afectați aproape integral, motiv pentru care a şi fost operat de urgență pentru a-l stabiliza, anunţă Gândul.ro. Chiar și în aceste condiții, medicii încearcă salvarea lui.

Bogdan Stanoevici, fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni și candidat la Președinția României luptă pentru propria viață. Iniţial a ajuns la spital după ce s-a infectat cu coronavirus, doar că în spital ar fi contactat o bacterie, iar starea lui de sănătate s-a agravat.  Pe 24 decembrie, a fost transferat de la Spitalul ”Sf. Pantelimon” din Capitală la Institutul Inimii de la Fundeni, unde este îngrijit de o echipa medicală coordonată de prof. dr. Șerban Bubenek.Alte ArticoleCarmen de la Sălciua nu vrea să se vaccineze. Declaraţiile …Ion Ţiriac a dat cărţile pe faţă. Mama lui îl „articula” …Video! Imagini rare! Nuţu Cămătaru s-a lăsat de cămătărie …

Conform surselor GÂNDUL.RO, Bogdan Stanoevici a fost trecut pe oxigenare extracorporală, o intervenție delicată, realizată prin procedura ECMO, în scopul de a-i pune plămânii în repaos total pentru o perioadă de 7-15 zile.

“Aceste două săptămâni sunt critice, însă medicii speră ca plămânii afectați aproape integral să redevină funcționali. În continuare, este în stare gravă”, au dezvăluit, pentru GÂNDUL.RO, surse medicale.

Reamintim că la începutul lunii noiembrie, Bogdan Stanoevici declara că nu poartă mască de protecție împotriva infecției cu noul coronavirus pentru că este ”sănătos”. Actorul a mai spus că a făcut lunar teste anti-COVID, iar toate au ieșit negative.

”Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă.

Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, spunea Bogdan Stanoevici, potrivit Agerpres.

Stanoevici este de profesie actor și a candidat recent la alegerile prezidențiale din 2019. Are 62 de ani și este absolvent al I.A.T.C. „I. L. Caragiale” din București. În mai 1989 s-a stabilit prin căsătorie în Franța, unde își continuă cariera. S-a restabilit în România în 2011.

Citeşte şi: Bogdan Stanoevici, contracanditatul Gabrielei Firea la locale, dat afară de la conducerea Circului Metropolitan

Sursa: RomaniaTV

loading...