Farsă de zile mari făcută Biancăi Drăguşanu, de Andreea Mantea. Moment de neuitat, e dispusă blonda să meargă la închisoare pentru fapta sa?

Farsă de zile mari făcută Biancăi Drăguşanu, de Andreea Mantea. Moment de neuitat, e dispusă blonda să meargă la închisoare pentru fapta sa?

Andreea Mantea si-a propus de această dată să o „testeze” pe Bianca Drăgușanu, așa cum nimeni nu a mai îndrăznit până acum, în cadrul emisiunii pe care o realizează la Kanal D.

Sub pretextul că vine în vizită, pentru a afla ce mai face, să afle cum se mai simte Bianca Dragușanu înainte de sărbători, Andreea Mantea va intra în casa gazdei sale încărcată cu , așa cum se cade în prag de sărbători. Ceea ce nu știe “victima” este că Andreea îi pregătește cea mai tare farsă, așa, ca pentru final de an, și va aduce cu ea multe obiecte extrem de valoroase, pe care le va în apartamentul Biancăi , fără știrea acesteia, după cum relatează Kanal D.Alte ArticoleFondatorul jocului Game of Thrones a murit otrăvit. Miliardarul …Reţetă Cheesecake fără coacere. Reţeta Jamilei pentru Sărbătorile …HOROSCOP 2021 GENERAL. Prindem gustul lumii noi! Cum se schimba …

Citeşte şi Bianca Drăguşanu, sunată de Alex Bodi, din închisoare. „M-ai bătut şi mi-ai luat banii”

“Ce ați face dacă ați găși în casa dumneavoastră un diamant în valoare de zece milioane de Euro, și nu este al dumneavoastră? L-ați păstra sau l-ați da Poliției?”, sunt două întrebări cheie la care încearcă să afle răspunsul Andreea Mantea, în această seară, chiar de la .

Ce va face Bianca Drăgușanu când se va trezi cu la ușă? Este dispusă să meargă la închisoare pentru ? Răspunsurile le aflaţi luni seară, la ora 22:30, o nouă ediție a emisiunii “Trăiri alături de Andreea Mantea”, difuzată la Kanal D.

 

Sursa: RomaniaTV

loading...