Fondatorul jocului Game of Thrones a murit otrăvit. Miliardarul avea doar 39 de ani

Fondatorul jocului Game of Thrones a murit otrăvit. Miliardarul avea doar 39 de ani

Detaliile sunt puţine, dar se crede că Lin a fost otrăvit, pe baza declaraţiilor poliţiei. Yoozoo şi-a publicat propria declaraţie, spunând că Lin Qi s-a internat la spital pentru că se simţea rău, dar se afla într-o stare stabilă, după cum transmite BBC. El era cunoscut, între altele, pentru jocul de strategie Game of Thrones: Winter Is Coming.

Lucrurile au luat o turnură dramatică vineri, când compania a anunţat că fondatorul său a murit. Au existat, de asemenea, unele speculaţii în rândul mass-mediei locale cum că Lin Qi a fost otrăvit prin ceaiul pu’er, o băutură chineză fermentată.Alte ArticoleReţetă Cheesecake fără coacere. Reţeta Jamilei pentru Sărbătorile …HOROSCOP 2021 GENERAL. Prindem gustul lumii noi! Cum se schimba …Cătălin Scărlătescu are iubită! Ce spune îndrăgitul chef …

Omul de afaceri a fost o vedetă a pieţei profitabile a jocurilor din China şi a făcut, de asemenea, o incursiune în producţia de film. El a fondat Yoozoo în 2009 şi a condus cu succes compania printr-o perioadă în care industria jocurilor a văzut schimbări substanţiale în ceea ce priveşte jocurile mobile. Averea lui Lin Qi este estimată la peste un miliard de euro.

Citeşte şi Doliu pentru fanii Game of Thrones, s-a stins din viaţă o îndrăgită actriţă

Compania a emis, de asemenea, o declaraţie emoţionantă pe microblogul său oficial Weibo. „Adio tinereţe”, au spus reprezentanţii, adăugând: „Vom fi împreună, vom continua să fim amabili, să credem în continuare în bunătate şi să continuăm lupta împotriva a tot ceea ce este rău”. Postarea a atras mii de comentarii, în timp ce subiectul a fost vizionat de peste 290 de milioane de ori pe Weibo.

În afară de jocul Game of Thrones, Yoozoo este, de asemenea, co-editor al jocului Brawl Stars al lui Supercell, împreună cu Tencent Holdings din China.

Sursa: RomaniaTV

loading...