Înfiinţarea comisiei speciale pentru monitorizarea companiilor municipale, dezbătută de CGMB

Înfiinţarea comisiei speciale pentru monitorizarea companiilor municipale, dezbătută de CGMB

Şedinţa în care ar urma să fie votată înfiinţarea comisiei speciale pentru monitorizarea companiilor municipale este programată să înceapă la ora 19, la sediul Primăriei Municipiului Bucureşti.

În contextul epidemiei de COVID-19, consilierii vor avea la dispoziţie mai multe săli. În cazul proiectelor care presupun vot secret, aceştia vor fi chemaţi, pe rând, în sala de şedinţă, pentru ridicarea buletinelor de vot, se arată într-un comunicat al Primăriei Capitalei, citat de Agerpres.Alte ArticoleFlorin Cîţu: Vor fi vaccinuri gratuite pentru toți cei care …Diana Iovanovici Şoşoacă, „demascată” de CrăciunLovitură grea pentru actorul Florin Călinescu. Calitatea sa …

Şedinţa CGMB va putea fi urmărită online, pe site-ul http://www.pmb.ro.

Citeşte şi: Mihaela Anghel, mii de mesaje de felicitare pe Facebook după vaccinarea anti-Covid 19

Înfiinţarea comisiei speciale pentru monitorizarea companiilor municipale ar putea fi votată azi. Ce alte proiecte sunt pe ordinea de zi a şedinţei

Proiect de hotărâre pentru completarea Hotărârii Consiliului General al Municipiului Bucureşti nr. 401/21.12.2020 privind înfiinţarea comisiei speciale pentru monitorizarea companiilor municipale. Iniţiator – primarul general al Municipiului Bucureşti.

Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanţilor municipiului Bucureşti, prin Consiliul General al Municipiului Bucureşti, în Adunarea Generală a Acţionarilor a Societăţii de Transport Bucureşti STB SA.

Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanţilor municipiului Bucureşti, prin CGMB, în AGA a societăţii pe acţiuni Compania Municipală Cimitire Bucureşti SA.

Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanţilor municipiului Bucureşti, prin CGMB, în AGA a societăţii pe acţiuni Compania Municipală Medicală Bucureşti SA.

Proiect de hotărâre pentru completarea Hotărârii Consiliului General al Municipiului Bucureşti nr. 421/21.12.2020 privind desemnarea reprezentanţilor municipiului Bucureşti, prin CGMB, în AGA a societăţii pe acţiuni Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti SA.

Citeşte şi: România primeşte un nou lot de vaccinuri antiCOVID, începând cu 29 decembrie. Încă 100.000 de doze vor ajunge în ţara noastră. Anunţul făcut de autorităţi

Sursa: RomaniaTV

loading...