Navă de pescuit scufundată în Oceanul Arctic. 17 marinari sunt daţi dispăruţi

Navă de pescuit scufundată în Oceanul Arctic. 17 marinari sunt daţi dispăruţi

Navă de pescuit scufundată luni în Marea Barenţ din Oceanul Arctic, în apropierea arhipelagului Novaia Zemlia, au anunţat autorităţile ruse, transmit France Presse şi Reuters.

Potrivit Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă, citat de agenţia TASS, este vorba despre nava ‘Onega’, cu baza în portul Murmansk.Alte ArticoleKlaus Iohannis, vizită în Republica Moldova după şase ani. …A treia carantină în Israel, pentru noul coronavirus. Magazinele …Românii cheltuie pe mâncare de două ori mai mult decât media …

‘Echipajul era compus din 19 persoane. Două persoane au fost salvate’, a comunicat ministerul.

Acesta menţionează că la operaţiunea de căutare participă o navă, iar alte trei sunt în drum spre locul naufragiului, care s-a produs din cauza ‘givrajului’.

Potrivit unei alte surse contactate de TASS, vremea nefavorabilă din zonă nu permite utilizarea aviaţiei în operaţiunile de salvare.

Eroare mortală în timpul unui exerciţiu naval. 19 militari iranienii au fost ucişi de colegii lor VIDEO

Navă de pescuit scufundată. În ianuarie 2018, o navă de pescuit rusească, cu 21 de oameni la bord, s-a scufundat în Marea Japoniei. După cinci zile de căutări desfăşurate în condiţii de temperatură glacială şi vânt violent, nu a fost găsit niciun supravieţuitor.

În aprilie 2015, cel puţin 56 de persoane au murit în naufragiul unui trauler rusesc în aceeaşi regiune.

În Marea Barenţ, 14 ofiţeri ruşi şi-au pierdut viaţa în iulie 2019 în incendiul unui submarin, în condiţii rămase ‘secret de stat’.

Sursa: RomaniaTV

loading...