Un cunoscut polițișt din Vrancea, fost șef la Investigaţii Criminale, a fost răpus de coronavirus. IPJ: „Odihnă veşnică, iertare şi neuitare”

Un cunoscut polițișt din Vrancea, fost șef la Investigaţii Criminale, a fost răpus de coronavirus. IPJ: „Odihnă veşnică, iertare şi neuitare”

Comisar şef Adrian Apostol, unul dintre cei mai cunoscuți polițiști din județul Vrancea, fost șef al Biroului de Investigaţii Criminale, a fost răpus de coronavirus. Polițistul, care era în rezervă de trei ani, s-a luptat timp de o lună cu maladia.”Col de poliţie (r.) Apostol Adrian, cel care vreme de 27 de ani a slujit cu loialitate, devotament, profesionalism şi cinste Poliţia Română, un om puternic, bun strateg, cu o voinţă de fier, un caracter nobil şi o educaţie aleasă, s-a stins la Spitalul Judeţean Focşani, după o luptă crâncenă şi echitabilă dusă timp de câteva săptămâni cu un duşman nevăzut”, a transmis, luni, IPJ Vrancea.Potrivit news.ro, ofiţerul în rezervă a deținut în ultimii ani de activitate șefia Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Focşani, ­­­­până în anul 2017. Apostol Adrian a avut 5 misiuni sub egida ONU, de restabilire a păcii, a ordinii şi siguranţei publice în zonele marcate de război, fiind numit în funcţii de conducere a contingentelor şi cooptat în Corpul Experţilor UE.”Astăzi, camaradul nostru a plecat în ultima sa misiune, cea mai grea pentru noi toţi, cei rămaşi în urmă. Suntem alături de familia îndurerată, iar ţie, camarade – odihnă veşnică, iertare şi neuitare”, a mai transmis IPJ Vrancea.

Sursa: Observator

loading...