Vaccinul anticovid aduce 10% reducere în restaurantele din Braşov

Vaccinul anticovid aduce 10% reducere în restaurantele din Braşov

Vaccinul anticovid îţi micşorează factura pentru consumaţia din restaurantele braşovene. Mai mulţi comercianţi braşoveni oferă reducere 10% persoanelor care s-au vaccinat cu noul vaccin împotriva COVID-19.

Acţiunea este lansată de Asociaţia Comercianţilor din Centrul Istoric al Braşovului împreună cu Asociaţia Smart City Braşov şi oferă, prin intermediul locaţiilor din centrul Braşovului, un discount de 10 % persoanelor care s-au vaccinat cu noul vaccin împotriva Covid-19.Alte ArticoleScrisoare deschisă către Guvernul Cîţu. Ce solicită patronatele …Rata şomajului a crescut. Circa 300.000 de persoane, fără …Cum a schimbat pandemia activitatea angajaților Dacia. Șeful …

Vaccinul anticovid reduce factura. Apelul Asociaţiilor Comercianţilor din Centrul Istoric din Braşov a fost urmat de 16 locaţii care oferă clienţilor care prezintă certificatul de vaccinare un discount de 10% la consumaţia avută.

„Prin această acţiune inedită, unică în Europa, arată comercianţii braşoveni că sunt solidari cu cadrele medicale care reprezintă prima grupă socio-profesională care se va vaccina în Romania. Acţiunea de susţinere a vaccinării anti-Covid19 este lansată la Braşov în cadrul Zilelor Europene ale Vaccinării şi are ca scop susţinerea atât a DSP cât şi a Primăriei în comunicarea despre beneficiile vaccinării”, arată Asociaţia Comercianţilor din Centrul Istoric al Braşovului.

Atenție, riscul ca pe piață să apară vaccinuri false anti-Covid este uriaş. Anunţul oficial al Europol

Pe lângă afişele special create de asociaţiile iniţiatoare pentru acţiune vor fi afişate la locaţiile participante şi afişele de informare ale DSP.

„Susţinem campania de vaccinare şi ne alăturăm campaniei de comunicare a administraţiei publice fiindcă suntem convinşi că numai printr-un grad mare de vaccinări vom reuşi să revenim la o normalitate şi astfel relansăm domeniul ospitalităţii care a fost grav afectat de virus”, declară Horia Huluban, preşedintele A.C.C.I. Bv.

Acţiunea ospitalităţii braşovene ţine două luni: din 28 decembrie până pe 28 februarie.

Sursa: RomaniaTV

loading...