Fratele lui Cristian, tânărul ucis de Crăciun de un șofer drogat, a murit. ”Lorian s-a dus la Cristi și nu a mai vrut să se întoarcă”

Fratele lui Cristian, tânărul ucis de Crăciun de un șofer drogat, a murit. ”Lorian s-a dus la Cristi și nu a mai vrut să se întoarcă”

Durere mare în familia lui Cristian, tânărul ucis pe un trotuar din Baia Mare, în ziua de Crăciun, de un șofer drogat. Măcinat de boală și de durerea pierderii, fratele mai mic al lui Cristian, Lorian, a murit noaptea trecută.O prietenă a familiei a postat pe Facebook un mesaj sfâșietor în memoria celor doi frați. ”Ținem doliu de Crăciun..o familie întreaga s-a destrămat, o mamă și-a pierdut ambii copii”.”Doua suflete minunate s-au ridicat la cer, Lorian s-a dus azi noapte la Cristi si nu a mai vrut sa se întoarcă, a suferit prea mult după moartea fratelui sau…din păcate viata asta este atât de crunta încât ne șochează pe zi ce trece..nici nu pot sa îmi imaginez ce simte doamna Silvia în momentul de fata, haideți sa spunem o rugăciune sa i se dea putere de către Divinitate.

Cristi, ai plecat dintre noi foarte brusc, ne-a șocat pe toți moartea ta tragica, toți suferim atât de mult după tine încat am face orice sa te readucem pe lume, sa te vedem din nou, sa radem împreună, pur și simplu sa fii tu prezent. Te iubim mult Acum….nu mai ești singur printre îngeri, ți s-a alăturat și fratele tău Lorian. Acum te rog dă-i putere mamei tale asa cum obisnuiai mereu sa faci, sa poată trece peste aceste clipe inimaginabil de dureroase.

Nu am cuvinte! Ținem doliu de Crăciun, de sarbatori…pentru doua persoane dragi noua, o familie întreaga s-a destrămat…o mama și-a pierdut ambii copii în decurs de câteva zile datorita inconștienței și prostiei unui drogat care s-a urcat la volan într-o stare de nedescris.Odihniti-va în pace suflete minunate, și fiți alături unul de celalalt în drumul printre stele, aveți grija de voi acolo unde sunteți, Dumnezeu v-a luat pentru ca ați fost prea buni pentru lumea asta crunta și rea Vă iubim mult și va vom duce dorul pentru totdeauna, nu veți fi uitați, veți rămâne în sufletele noastre etern.

Ne întâlnim în univers, promit!”Cristian și prietenul lui, Vlad, ieșiseră la colindat împreună cu un alt tânăr și voiau să urce într-un taxi, când au fost spulberați de o dubă.Cristian n-a avut nicio șansă să mai fie salvat după accidentul produs la intersecția bulevardelor Traian cu Republicii din Baia Mare. Ancheta a arătat că șoferul dubiței circula cu viteză foarte mare prin oraș, peste 100 km/h, când a intrat pe contrasens, a lovit taximetrul, pe care l-a proiectat într-un stâlp, şi i-a spulberat pe cei trei prieteni care mergeau la colindat.În urma impactului, Vlad și Cristian, cu vârste de 25 și 30 de ani, au murit pe loc, în timp ce prietenul lor a fost rănit și i s-au acordat îngrijiri medicale.Mama celor doi băieți a anunțat, la rândul ei, că fiul ei cel mic s-a stins noaptea trecută.

Sursa: Observator

loading...