Incredibil! Ce s-a întâmplat când Andra a încercat să îi verifice telefonul lui Cătălin Măruță

Incredibil! Ce s-a întâmplat când Andra a încercat să îi verifice telefonul lui Cătălin Măruță

Incredibil! Cântăreața a povestit în cadrul emisiunii ce s-a întâmplat în momentul în care a vrut să îi verifice telefonul lui Cătălin Măruță. Andra nu s-a ferit de telespectatori și a spus tot, în direct.  Cei doi au participat la “Testul Fulger”, o rubrică menită să îi facă pe invitaţi să dea “din casă” detalii picante. Una dintre întrebări a fost legată de parolele de la telefoanele mobile.

Citește și: Alex Bodi s-ar putea întoarce în închisoare. Ce surpriză i-au pregătit procurorii DIICOTAlte ArticoleCum l-a transformat boala pe soţul Andreei Esca. Cât de mult …Reţete cu peşte pentru Revelion. Preparate uşor de pregătit …Urari de Anul Nou! Mesaje de Anul Nou 2020 pentru familie, prieteni …

“Nu mi-a dat motive niciodată, aşa că nu îi caut în telefon. Mi-a zis parola, însă am uitat-o imediat. În schimb, el are mereu acces la telefonul meu pentru că mă mai ajută cu postările de pe Instagram sau Facebook”, a dezvăluit Andra, conform playtech.ro.

O altă întrebare picantă a fost legată de persoana care cântă cel mai mult în duș. Spre mirarea tuturor răspunsul nu a fost cel așteptat. Cătălin Măruță este cel care cântă cel mai mult în duș, pentru Andra fiind suficient timpul petrecut pe scenă.

“Cătălin cântă mereu la duş. Mie îmi ajunge cât cânt pe scenă. E suficient, nu trebuie să mai fac asta şi acasă”, a spus râzând Andra.

Incredibil! Andra este o adevărată gospodină, iar acest lucru a fost confirmat de soțul său. Artista nu fuge de responsabilitățile de mamă și soție și pregătește masă în fiecare an de Crăciun. Mai mult decât atât, preparatele cântăreței sunt și foarte delicioase.

”Andra gătește mereu de sărbători, ea vrea să facă sarmalele, ea vrea să facă salata de boeuf. Nu are nevoie de ajutor, niciodată, și îi ies foarte bune. Eu sunt obișnuit cu sarmale mici, ca acasă”, a mărturisit Cătălin Măruță la PRO TV.

”Imi place să și mănânc, dar să și gătesc. Îmi plac sarmalele zemoase, nu uscate, și mari. Ca să nu ne mai chinuim, ca în Ardeal. Facem sarmale mari, probabil de lene. Eu gătesc în fiecare an, mereu păstrez cel puțin o zi liberă pentru asta. Am gătit și am mâncat de sărbători, asta am făcut”, a mărturisit Andra.

Sursa: RomaniaTV

loading...