Ştefan Mustăţea a murit. Era instrumentist la Ansamblul Folcloric „Doina Gorjului”

Ştefan Mustăţea a murit. Era instrumentist la Ansamblul Folcloric „Doina Gorjului”

Ştefan Mustăţea a murit. Bărbatul a fost internat în spital o perioadă lungă până când testul PCR a fost negativ. Cu toate acestea, instrumentistul a rămas cu o serie de probleme medicale şi s-a internat din nou în spital după o scurtă perioadă petrecută acasă.

Citeşte şi: Pierre Cardin a murit la varsta de 98 de aniAlte ArticoleCoafuri pentru petrecerea de Revelion. Ce recomandă specialiştiiAnamaria Prodan, după infectarea cu Covid: „Am avut o …Survivor România rămâne fără prezentator. Dan Cruceru se …

Suferea de probleme pulmonare şi respiratorii, având fibroză pulmonară. Instrumentistul nu putea respira fără aparatul de oxigen şi se afla într-o stare gravă, conform unor surse medicale, potrivit Adevărul.ro.

Ştefan Mustăţea a murit

Ştefan Mustăţea a activat în cadrul fanfarei militare, fiind subofiţer. După ce s-a retras din activitatea militară, acesta a fost încadrat la Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului“, unde cânta alături de fratele său. Ştefan a început să colaboreze şi cu Fanfara „Armonia“, formată în principal din foşti componenţi ai fanfarei militare.

„Am fost devastat de vestea primită. Ştiam că este în spital cu unele probleme la plămâni, după ce suferise de COVID-19. Din ce am aflat, urma să plece săptămâna viitoare la o clinică din Târgu Mureş pentru a urma un tratament. Fane a fost un instrumentist desăvâşit, foarte apreciat de breasla noastră. A fost colegul nostru, atât la fanfara militară, dar, mai nou, şi la fanfara «Armonia». A cântat alături de noi în vara trecută“, a spus Gheorghe Enăştescu, liderul Fanfarei „Armonia“.

Sursa: RomaniaTV

loading...