Beatrice Rancea, dată în judecată de Opera Naţională Bucureşti

Beatrice Rancea, dată în judecată de Opera Naţională Bucureşti

Beatrice Rancea, dată în judecată. „Instanța admite excepția necompetenței materiale. Declină competența de soluționare a cauzei în favoarea Tribunalului București. Fără cale de atac”, au afirmat judecătorii bucureșteni, potrivit Bzi.ro.

Reprezentanții ONB au dat-o în judecată pe Beatrice Rancea în urmă cu câteva luni. Prin cererea înregistrată pe rolul instanței, Opera Națională Română București a solicitat obligarea balerinei Beatrice Rancea la plata sumei de 45.344 de lei, a dobânzii legale începând cu data formulării acțiunii și până la restituirea efectivă a sumei și a cheltuielilor de judecată.Alte ArticoleMESAJE DE ANUL NOU 2021. Cele mai frumoase urări de Revelion …A murit actorul Florin Anton, la 64 de ani. A fost condus pe …Sărbătorile de iarnă, tradiții și obiceiuri de Anul Nou. …

Citeşte şi: Soprana Maria Nicoară ar fi stat mai multe ore în comă până să fie dusă la spital, în Iaşi. Beatrice Rancea: Situaţia este foarte gravă

Beatrice Rancea, dată în judecată

„Sunt îndeplinite condițiile privind răspunderea contractuală, pârâta putând preîntâmpina producerea prejudiciului instituției pe care o conduce. În urma verificării efectuate de Curtea de Conturi, s-a statuat că au fost încălcate dispozițiile legale și obligațiile contractului de management din 4 august 2016”, au precizat reprezentanții ONB în fața instanței.

Pretențiile ONB vizează angajarea răspunderii contractuale a lui Beatrice Rancea, pentru nerespectarea obligațiilor asumate prin contractul de management din 4 iulie 2016, pentru asigurarea conducerii interimare a Operei Naționale București, având ca obiect asigurarea bunei organizări, gestionări și conduceri a activității instituției.

Sursa: RomaniaTV

loading...