Biletul zilei pariuri1x2.ro: Încheiem anul pe plus! Vezi pe ce investim astăzi

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Încheiem anul pe plus! Vezi pe ce investim astăzi

Biletul zilei. Astăzi revenim la clasicul mix de sporturi, fotbal – hochei.

Biletul zilei pariuri1x2.roAlte ArticoleAdrian Ionescu a încetat din viaţă la 64 de aniEduard Novak, noul ministru al Sportului, vrea ca fiecare copil …Larisa Iordache şi-a mărit buzele, cum arată acum gimnasta. …

Pariem pe jocul din KHL dintre Spartak Moscova și Dinamo Riga. Varianta propusă, peste 3.5 goluri în meci, este susținută mai ales de parcursul catastrofal al oapeților. Doar 5 victorii în cele 38 de meciuri din actualul sezon, cu golaveraj 74 – 129!

Pronosticurile din fotbal sunt identice. Anticipăm cel puțin două goluri înscrise în Tottenham – Fulham, un derby al Londrei în care trupa lui Mourinho pornește mare favorită la victorie, și Celta -Huesca, dispută din La Liga ce o găsește pe echipa din Vigo într-un moment de maximă inspirație. Cu 13 puncte acumulate în ultimele 5 runde, Celta Vigo a urcat până pe locul 8 al clasamentului din La Liga.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 30 decembrie

13:30, Spartak Moscova – Dinamo Riga, peste 3.5 goluri, cota 1.26

20:00, Tottenham – Fulham, peste 1.5 goluri, cota 1.25

20:15, Celta Vigo – Huesca, peste 1.5 goluri, cota 1.25

Cotă finală: 2.06

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: RomaniaTV

loading...