Explozie pe aeroport, după aterizarea avionului cu miniştrii noului guvern. Sunt cel puţin 12 morţi

Explozie pe aeroport, după aterizarea avionului cu miniştrii noului guvern. Sunt cel puţin 12 morţi

Explozie pe aeroport, deflagraţia din capitala Yemen-ului s-a produs la scurt timp după ce avionul care îi transporta pe miniștrii noului guvern a aterizat pe aeroport. Oficialii veneau din Arabia Saudită.

Explozii puternice și focuri de armă au fost auzite imediat după aterizarea avionului. Membrii echipei de securitate spun că trei proiectile au căzut în apropiere de clădirea aeroportului.Alte ArticoleSărutul de Revelion, interzis în Marea Britanie. Coronavirusul …Bătaie generală între interlopii români, lângă Londra. …Vremea a luat-o razna. Japonia aşteaptă o furtună masivă …

Membrii cabinetului, inclusiv premierul Maeen Abdulmalik și ambasadorul saudit în Yemen, Mohammed Said al-Jaber, au fost transferați la Palatul Prezidențial. Nu au fost răniți în această explozie pe aeroport, iar toţi oficialii se află în momentul de faţă în siguranță.

Citeşte şi Carnagiu în Yemen, 19 copii au murit în urma bombardamentelor

Președintele contestat al Yemenului, Abed Rabbo Mansour Hadi, care se află în exil în Arabia Saudită, a anunțat o restructurare a guvernului la începutul lunii. Numirea noului guvern a reprezentat o speranță de reconciliere între președintele recunoscut internațional și separatiștii din sudul țării, susținuți de Emiratele Arabe Unite.

Guvernul lui Hadi, susținut de saudiți, se află în război formațiunea Houthi, care controlează nordul Yemenului, inclusiv capitala Sanna și care vor separarea de stat.

BREAKING – Explosion at Aden’s International Airport upon arrival of members of #Yemen‘s new government.pic.twitter.com/VkUXy31wz1

— Disclose.tv 🚨 (@disclosetv) December 30, 2020

Sursa: RomaniaTV

loading...