Klaus Iohannis, şedinţă de urgenţă la Palatul Cotroceni despre gestionarea epidemiei COVID-19. Restricţiile de Revelion, în atenţia preşedintelui

Klaus Iohannis, şedinţă de urgenţă la Palatul Cotroceni despre gestionarea epidemiei COVID-19. Restricţiile de Revelion, în atenţia preşedintelui

Klaus Iohannis, şedinţă de urgenţă la Palatul Cotroceni. Preşedintele i-a convocat în şedinţă pe premierul Florin Cîţu, ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, și Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

Şedinţa de lucru va avea loc la ora 12, a anunţat Administraţia Prezidenţială.Alte ArticoleNicuşor Dan, noi dezvăluiri despre caracatiţa din Primăria …Conturile Primăriei Capitalei sunt blocate pentru investiţii. …George Simion, liderul AUR: „Se încearcă asasinarea noastră …

Klaus Iohannis, şedinţă de urgenţă la Palatul Cotroceni. Ce restricţii de Revelion ar putea fi aplicate

Autorităţile vor discuta despre măsurile ce vor fi aplicate de Revelion şi în zilele următoare deoarece este aşteptat să existe un trafic destul de mare de persoane. Sunt persoane care vor să sărbătorească în noaptea dintre ani, motiv pentru care sunt anunţate controale în toată ţara.

Citeşte şi: Se anunţă controale sporite de Revelion din cauza COVID-19. Şedinţă operativă, convocată de Lucian Bode, noul ministru de Interne

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a anunţat marţi 4.637 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus. De asemenea, în ultimele 24 de ore, 135 de persoane au murit, numărul total al deceselor fiind 15.469 de la debutul pandemiei. La ATI sunt internaţi 1.162 de pacienţi.

Citeşte şi: Bilanţ coronavirus 29 decembrie 2020. Puţine cazuri noi, multe amenzi înainte de Revelion

În a treia zi de imunizare naţională au fost vaccinate peste 700 de persoane. Până în prezent, numărul persoanelor vaccinate anti-COVID-19 în România a ajuns la 2.778.

Citeşte şi: Bilanţul vaccinării anti-COVID 29 decembrie 2020. Doar 700 de persoane vaccinate în a treia zi

În schimb, medicul Monica Pop a declarat, marţi, la România TV, că vaccinul anti-COVID nu opreşte boala, ci doar poate proteja oamenii de contractarea unei forme grave a bolii infecţioase COVID-19. De asemenea, i-a criticat pe cei care afirmă că vaccinul este „sigur” deoarece „nu există cuvântul sigur în medicină”.

Citeşte şi: Dr. Monica Pop, despre vaccinarea anti-COVID. „Vaccinul nu opreşte boala. Cine spune că se opreşte pandemia, nu e adevărat”

Sursa: RomaniaTV

loading...