Marcel Ciolacu atacă Guvernul Cîțu: ”Până și copii primesc țeapă cu dedicație de la PNL”

Marcel Ciolacu atacă Guvernul Cîțu: ”Până și copii primesc țeapă cu dedicație de la PNL”

Marcel Ciolacu atacă Guvernul Cîțu. Liderul PSD susține că PNL a promis înainte de alegeri că va dubla alocațiile, iar astăzi au dovedit că promisiunile partidului au fost doar o farsă.  Acesta a numit Guvernul lui Florin Cîțu drept Guvernarea Anti-Alocație.

Citește și: Premierul Florin Cîțu anunţă îngheţarea salariilor şi alte plafonări de venituriAlte ArticoleAlina Gorghiu cere explicații Ministerului Muncii pentru întârzierea …Statul va suporta 50% din salariu pentru angajații de peste …Voucherele de vacanță vor fi acordate și în 2021. Punctul …

”Am înțeles că nu dați doi bani pe ideea de a crește salariile românilor – nici a celor plătiți cu lefuri mici, în sectorul privat și nicidecum a bugetarilor! Am înțeles că nu vă interesează să le dați pensionarilor măcar șansa de a-și păstra nivelul de trai, amânând la nesfârșit majorările de pensii. Însă nu credeam că veți avea atâta josnicie să mințiți privind în ochii a milioane de copii! Înaintea alegerilor ați promis că le dublați alocațiile – nu în toamna acestui an, cum propusese PSD și votase Parlamentul- ci în tranșe semestriale de câte 20%, până în 2022.

Azi, ați arătat țării că și dublarea alocațiilor a fost o farsă sinistră! În #Guvernul Țepelor, PNL i-a păcălit cu cinism pe copiii țării cu alocațiile, așa cum USR-PLUS i-a mințit pe părinții lor cu sloganul TaxeZero pe salariul minim! Sunteți mici la suflet și lipsiți de omenie! Sunteți #Guvernarea Anti-Alocație, în care până și copiii primesc țeapă cu dedicație!” , a postat Marcel Ciolacu pe Facebook.

Marcel Ciolacu atacă Guvernul Cîțu. Plenul Senatului a votat, miercuri, cu 75 de voturi ‘pentru’ și 56 de voturi ‘contra’ un proiect de lege care prevede că alocația de stat pentru copii va crește cu 20% de la 1 ianuarie 2021, iar din 2022 alocația de stat pentru copii se va indexa anual cu rata medie anuală a inflației. Senatorii PNL, USR PLUS și UDMR au votat ‘pentru’, în timp ce senatorii PSD și AUR au votat ‘contra’.

Practic, după votul din Senat, copiii rămân cu mărirea de 20% care a avut loc în septembrie și cu majorarea de încă 20% care va avea loc de la 1 ianuarie 2021. Astfel, 60% din majorarea votată de fostul Parlament nu se va mai acorda.

Sursa: RomaniaTV

loading...