Predicţii 2021. TOP evenimente astrologice MAJORE. Cum ne influenţează destinul

Predicţii 2021. TOP evenimente astrologice MAJORE. Cum ne influenţează destinul

Predictii 2021. Anul 2020 ne-a adus de toate. A fost mai mult decat intens, cu alinieri planetare rare, care au adus schimbari si rasturnari la scara larga. Sfarsitul de an 2020 a adus o puternica si rara conjunctie intre Jupiter si Saturn, in zodia Varsatorului, eveniment ce nu a mai avut loc de aproximativ 800 de ani.

Specialistii spun ca ziua de 21 decembrie 2020 marcheaza inceputul unei noi ere. Pregateste-te, asadar, pentru un 2021 in aceeasi nota, cu evenimente astrologice majore.Alte ArticoleRevelion exotic, în pandemie. Românii au plătit mii de euro …Anamaria Prodan, cu bijuterii de 500.000 de euro la o emisiune …Mădălina Ghenea şi iubitul fotbalist, discuţie pe Instagram: …

Iata cum arata tabloul de Predictii 2021.Era Varsatorului – Lumea noua

Marea Conjunctie Jupiter-Saturn din Varsator de la finalul lunii decembrie marcheaza primul aliniament dintre cele doua planete in acelasi punct din 1226, conform informatiilor NASA. Saturn va ramane in Varsator pana in 2023, iar Jupiter pana la finalul anului. Se da, astfel, startul unei perioade marcate de progresism si gandire vizionara. Aceste efecte se vor simti din ce in ce mai profund in februarie 2021, cand in Varsator se vor aduna nu mai putin de 7 planete (Soare, Luna, Mercur, Venus, Jupiter, Saturn si asteroidul Pallas).

Carmen Harra, predicţii despre 2021. „Nenorocirea e că vin alte lucruri pentru care ar trebui să ne pregătim”

Acest aflux intens de energie al acestui semn de aer fix ne va indrepta atentia spre probleme umanitare, progrese tehnologice, inovatii neconventionale. Aceste teme vor ghida intreaga societate pe tot parcursul anului 2021, dar si in urmatorii ani.

Predictii 2021. Mercur retrograd in semne de Aer

Continuand in tema energiei semnelor de Aer, trebuie marcat faptul ca Mercur este retrograde in acest an numai in semne de Aer – Varsator, Gemeni si Balanta. Primul Mercur retrograd al anului incepe in 30 ianuarie, urmatorul este in 29 mai, iar ultimul in 27 septembrie.

Cand Mercur este retrograde in aceste semne, te poti confrunta cu o stare de confuzie in cee ace priveste gandirea si comunicarea. Semnele de Aer sunt foarte sociabile si rationale. Seria lui Mercur retrograde in aceste zodii na da insa si oportuntiatea de a apasa butonul de „reset” al modului in care gandim si interactioneam cu ceilalti. Ne poate invata sa fim mai intelepti cand folosim cuvintele, sa fim mai profunzi in cee ace priveste relatiile si parteneriatele.

Predictii 2021. Eclipse in Gemeni si Sagetator

Toate eclipsele de Soare si de Luna din anul 2021 se petrec pe axa Gemeni/Sagetator. Ca de obicei, aceste eclipse aduc revelatii dramatice, finalul bruste dar si inceputuri neasteptate.

Prima pereche de eclipse soseste in 26 mai, respectiv 10 iunie. Eclipsele toamnei ne vor incanta in 19 noiembrie, respectiv 4 decembrie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Sursa: RomaniaTV

loading...