Rodica Popescu Bitănescu, declaraţii controversate: „Nu e adevărat că lumea moare de Covid”

Rodica Popescu Bitănescu, declaraţii controversate: „Nu e adevărat că lumea moare de Covid”

Rodica Popescu Bitănescu suferă foarte mult din cauză că nu îşi poate practica meseria. A recunoscut că mai cade în depresie, însă, are un psiholog foarte bun, pe soţul ei, care îi ridică moralul întotdeauna.

Citeşte şi: Rodica Popescu Bitănescu, la un pas de moarte! „Ce faci, mamă, dormi?”Alte ArticoleLili Sandu şi fiul ei, de urgenţă la spital: „Am trăit …Căutări amuzante pe eMag: „Laptop cu măr pe spate, dinte …Concurent de la Românii au talent, călcat de maşină. Bărbatul …

Rodica Popescu Bitănescu, despre pandemie

„Trăim într-o perioadă grea, de pandemie. Eu am trecut prin perioade foarte grele, foarte dureroase, prin boli foarte multe şi am scăpat de fiecare dată. Mie, covizii ăştia, mi se par nişte prieteni ai mei, adică mă simt atât de bine. M-am împrietenit cu ei pentru că simt că sunt buni, nu mă atacă.

Durerea mare este că nu putem juca în perioada asta. Nici chestia asta nu e adevărată, că lumea moare din cauza Covid-ului. Programarea e făcută de Cel de Sus.

Pandemia, pe unii oameni îi leagă definitiv, pe alţii îi despart. Eu am o presimţire, nu o să ţină enorm de mult, o să mai scadă niţel, dacă ne ferim. Mai sunt momente când sufăr în depresie, toţi artiştii suferă de asta la un moment dat, însă am un psiholog extraordinar”, a declarat actriţa, în emisiunea „La Măruţă”.

Rodica Popescu Bitănescu este o actriță română de teatru, care a jucat în numeroase comedii la Teatrul Național „Ion Luca Caragiale” din București. Este nepoata scriitorei Simona Popescu.

Fostul președinte al României, Ion Iliescu, i-a conferit actriței, la 29 noiembrie 2002, Ordinul național Serviciul Credincios în grad de Cavaler, „pentru crearea și transmiterea cu talent și dăruire a unor opere literare semnificative pentru civilizația românească și universală”.

Sursa: RomaniaTV

loading...