Dan Negru, „Regele audienţelor”: „Porecla asta e o povară”

Dan Negru, „Regele audienţelor”: „Porecla asta e o povară”

Dan Negru, „Regele audienţelor”. Omul de televiziune îşi petrece sărbătorile de iarnă acasă, alături de familia, pentru că aceste momente vor fi ţinute minte de către copiii săi.

Citeşte şi: Dan Negru a apărut într-un pictorial cu familia pentru prima dată în 10 aniAlte ArticoleZece mesaje de Anul Nou 2021 cu care nu dai greşAndreea Tonciu a izbucnit în direct. Care este starea soţul …Doliu în lumea filmului. Un actor mare a murit în Ajunul Anului …

„De sărbători, stau acasă cu ai mei. E o tradiție veche şi mi-ar plăcea să o dau mai departe. Cândva, târziu, Dara şi Bogdan nu-şi vor aminti nici show-urile mele, nici audiențele pe care le făceam şi toate diplomele şi premiile mele vor ajunge în pod. Îşi vor aminti doar mirosul de Crăciun de acasă. E tot ce o să rămână„, a declarat Dan Negru pentru Viva.ro.

Dan Negru, „Regele audienţelor”

Prezentatorul mai spune că a văzut toate Revelioanele pe care le-a moderat. „Le-am văzut pe toate, evident. Pe toate le-am văzut prima dată în minte, în imaginație, apoi pe platourile de filmare, apoi în montaj şi apoi la TV. Cam ăsta e traseul unui Revelion. Cu echipele de producție care m-au însoțit mereu.

Nu este o diferență între bucuria Revelioanelor mele de acum 21 de ani şi cele de acum, oamenii se bucură la fel şi trăiesc aceleaşi emoții. Şi nu e adevărat că între vech.ea şi tânăra generație de artişti e o mare diferență. Am făcut televiziune şi cu unii, şi cu alții, şi emoția transmisă e aceeaşi. Contează omul care ştie să livreze bucuria, emoția.

Porecla asta de „Regele audiențelor” e o povară, pentru că îți cere să confirmi mereu şi îmi amintesc că un ziarist mi-a spus că pe el nu-l interesează ştirea despre „Negru lider de audiență, dar că abia așteaptă să titreze pe prima pagină momentul căderii mele. Victoria are 1000 de părinți, înfrângerea nu are niciunul”, a mai mărturisit jurnalistul.

Sursa: RomaniaTV

loading...