Mesajul lui Marcel Ciolacu de Anul Nou: ”Românii sunt adevărații eroi ai acestui an”

Mesajul lui Marcel Ciolacu de Anul Nou: ”Românii sunt adevărații eroi ai acestui an”

Mesajul lui Marcel Ciolacu de Anul Nou. Liderul PSD susține că românii sunt adevărații eroi ai acestui an marcat de pandemia de COVID, susținând că aceștia au găsit soluții atunci când statul statul i-a lăsat pe cont propriu.

Citește și: Mesajul Ministerului Sănătăţii de Anul Nou 2021. „Stai acasă revelionul acesta. Vei ajuta personalul medical din prima linie să respire”Alte ArticoleAUR cere anchetă în Parlament privind scumpirea energiei electrice. …Prefecţii vor deveni demnitari. Cum pregăteşte Guvernul politizarea …România, ultimul loc în UE la reprezentarea femeilor în guvern. …

Mesajul lui Marcel Ciolacu de Anul Nou: „Au vrut să subjuge România în 2020. Au vrut să dețină controlul total. Și pentru asta au fost în stare să meargă până acolo încât să se joace clandestin cu viețile voastre, pentru că n-au avut alt răspuns pentru a stopa pandemia. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an! Voi !!!

Voi sunteți cei care ați găsit soluții, atunci când statul v-a lăsat pe cont propriu! Iar apoi le-ați demonstrat prin vot că sunteți mai puternici ca ei. De aceea, cea mai bună lecție a acestui an este că fiecare dintre noi poate face diferența și toți ar trebui să încercăm să schimbăm lucrurile care nu ne convin. 1020 a fost un an teribil. Iar 2021 se anunță un an al austerității, un an extrem de greu pentru milioane de familii!

De aceea vă îndemn să vă ridicați, să vă implicați și să vă faceți auzită vocea din nou! Împreună, am reușit să oprim tăvălugul dreptei în 2020. Tot împreună, ne vom întoarce în 2021 să zdrobim definitiv coaliția pierzătorilor. Vom învinge acest virus perfid și ne vom luă viețile înapoi! Vom readuce prosperitatea, dreptatea și speranța! Împreună, schimbăm România în 2021!”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

De asemenea, și Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia Anului Nou. Șeful statului a făcut o retrospectivă a anului 2020, marcat de pandemia COVID-19, în mesajul transmis cu prilejul Anului Nou. Preşedintele le-a mulţumit în mod special medicilor „care au muncit până la epuizare” pentru a salva vieţi.

Klaus Iohannis a vorbit despre încercările anului 2020, în contextul pandemiei generate de noul coronavirus (COVID-19), şi şi-a exprimat speranţa că în noul an „vom trece cu bine peste această grea încercare”.

Sursa: RomaniaTV