Prima italiancă vaccinată anti-Covid, ţinta unor atacuri inimaginabile. „Şi acum să vedem când vei muri. Aşteaptă efectele nedorite”

Prima italiancă vaccinată anti-Covid, ţinta unor atacuri inimaginabile. „Şi acum să vedem când vei muri. Aşteaptă efectele nedorite”

Valul de insulte a făcut-o pe tânăra asistentă de 29 de ani, prima italiancă vaccinată anti-Covid, să-și suspende pagina Facebook pentru a se proteja, pe ea însăși și pe familia ei. Cele mai grave și neplăcute comentarii sunt cele care îi doresc reacții adverse după administrare și chiar moartea. „De ce își ține brațul așa? Peste 3, 2, 1 …”, „Și acum să vedem când vei muri” sau” „Eroina cui? Acum așteaptă efectele nedorite”.

Femeia a fost șocată. „Nu-mi vine să cred că sunt insultată pe rețelele de socializare pentru că m-am vaccinat prima”, spune Claudia Alivernini, prima italiancă vaccinată anti-Covid, citată de Corriere della Serra.Alte ArticoleAjun de An Nou sângeros. Un autobuz a fost prins într-o ambuscadă, …Vaccin coronavirus. O persoană din Elveţia a murit la o săptămână …Un simbol al integrarii a murit în condiţiii groaznice, violată …

Citeşte şi Bilanţ vaccinare anti Covid: Creştere spectaculoasă a numărului de persoane vaccinate. 17 persoane au suferit uşoare reacţii adverse

Claudia, care este licențiată în științe de asistență medicală și face parte din unitățile speciale care de la începutul pandemiei au fost trimise în prim plan pe toate fronturile virusului din zonele roșii, către RSA-urile infectate, din aeroporturile de screening cu tampoane, îngrijirea la domiciliu a pozitivilor, a avut însă surpriza urâtă de a se găsi reprodusă în două profiluri false de Instagram, dintre care unul cu fotografia ei.

Asistenta care a fost de acord să se supună vaccinului „cu o profundă mândrie și un mare simț al responsabilității”, reiterând că „crede în știință”, intenționează să depună plângere la poliția poștală, pentru furt de identitate și amenințări.

În altă ordine de idei, mai mulţi reprezentanţi ai victimelor pandemiei de COVID din Italia susţin că va da în judecată autorităţile regionale şi naţionale, sperând să obţină despăgubiri în valoare de 100 de milioane de euro

Sursa: RomaniaTV